BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, July 29, 2011

i wonder...

assalamualaikum..

siapa sebenarnya dia tu??
makin lama mengenalinya..
makin rasa hairan..
hurm..
hopefully dapat mengenali 'DIA'
dengan lebih baik..
..(^_^)..




Thursday, July 21, 2011

assalamaualaikum...

tak taw nak tulis apa..
tapi tangan gatal gak nak update...
mood tengah keLAUT sekarang..
trying my best to handle the situation..
hopefully happiness will always be with me..
chaeballl..oo..chaeball..
ottokkee...!!!

(-_-)

Thursday, July 7, 2011

ada apa dengan 07.07.11??

assalamualaikum..

tarikh hari ne adalah 07.07.2011..lawa kan nombor kat depan tu..ala2 james bond gitu..agak-agak korang la kan..ada apa dengan nombor itu??hehehe

meh sini aku nak story skit..nombor ne sebenarnya nombor bertuah taw..taw kenapa??sebab suatu masa dahulu..pada tarikh 07.07.1990, telah lahir seorang bayi perempuan yang sangatlha comel a.k.a aku lah tu..(mode perasan jap)..

ok2..di pendekkan cerita..dengan kelahiran bayi perempuan tadi..maka bertambahlah seri dunia ini..haha..(ye la tu..:p)

sedar tak sedar dah 21 tahun budak perempuan itu menceriakan muka bumi ini..sekarang ne pun budak perempuan tu dah nak masuk alam wanita dah..hehehe..ALHAMDULILLAH..syukur sebab ALLAH masih lagi bagi peluang kat budak tu untuk menghirup udara segar kat muka bumi ne..

walau apa pun..still nak ucap tahniah kat budak tu..sebab masih lagi mampu untuk menghadapi kehidupan selama 21 tahun ne..harap sangat yang budak perempuan ne akan jadi orang yang lebih tabah,sabar dan setia dalam menempuh dugaan hidup..harap sangat yang budak perempuan ne akan menjadi seorang wanita yang solehah dan layak untuk disayangi..(ayat last sekali tak ble balh..hehe)

ok lah..rasanya tu je kot yang nak diceritakan..hopefully budak perempuan itu akan sentiasa bahagia di dunia dan akhirat..INSYA-ALLAH..
till then semuanya..



ha..ne lah budak pompuan yang aku dok kata dari tadi..amacam..ada ciri wanita solehah tak??hehe..btw, HAPPY BIRTHDAY untuk saudari ini..
...(^_^)v...

Tuesday, July 5, 2011

percubaan pertama..

assalamualaikum..

same as always..lama tak bukak blog ne..ok..now straight to da point..actually ne percubaan pertama aq nak mengedit2 gambar ne..aku pun tak tahu lah ok ke tak..just nak share ngan korang..kalau sesiapa ada komen yang boleh membantu tu..sila lah beritahu ye..boleh gak tolong improve sikit2 kan..need guidance here..hehe..


*model : my grandma..nenek hajar
location : kg.baru..wedding sist ita

ok la suma..as i mentioned just now..nw adalah percubaan pertama aku..so kalau ada cacat cela tu..harap di maafkan lah ye..till then..night..
...(^_^)...