BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, August 19, 2011

menghitung hari...!!

assalamualaikum semua..

alhamdulillah..syukur..thanks ALLAH..
nape?? ye la, sebab masih lagi diberi peluang untuk hidup di bumi ni..betul kan..

erm..rasanya hari ne, kalau aku tak salah kira, dah masuk 19 hari kita berpuasa kan..
almost half month..and tak lama lagi dah nak raya..best kan..hehehe..
kalau budak-budak yang dok study kat U ke, ataupun kat mana-mana IPT or IPTS la..
mesti tengah menghitung hari nak balik beraya kan..hehehe..

biasa lah tu..terutamanya kalau perantau macam aku ne..
(merantau lah sangat, padahal sebelah negeri je..hehe)

hurm..menghitung menghitung gak.. yang tak bestnya..kerja yang nak kena submit sebelum balik tu.. adei, malas yang amat..!!! setuju tak??

kena lagi kalau orang yang 'sangatlah rajin' macam aku ni.. hehehe.. memang payah sikit la..
ne pon dok bersengkang mata nak siapkan refleksi segala..
(tapi update blog sempat lagi..hehe..)
tu la pasal..buat lagi kerja last minit..kan sendiri susah..padan muka aku..!!! hihi

owkeyh..now jam dah almost kul 4 pagi..alang-alang dah berjaga ne, bek aku sahur terus kan..(padahal muka paling pemalas nak bangun sahur..:p )
pastu aku nak sambung buat keja..selamat bersahur semua..
(^_^)v..

p/s: mintak maaf lah ye kalau penggunaan bahasa aku banyak campur..memang hancuss la..so kepada yang di luar sana..jangan ikut ye..ini sekadar suka-suka je..ok..peace..(",)v..

Monday, August 8, 2011

assalamualaikum..

SALAM RAMADHAN buat semua..

lama kan aku tak update..well, time macam ne memang jarang nak online..apatah lagi nak menulis kat blog ne..semuanya jadi sibuk..huhu

hurm..hari ni dah masuk Ramadhan yang ke-8..rasa macam sekejap kan..tak sedar rupanya dah seminggu umat Islam berpuasa..

untuk aku, so far, semuanya ok jek..kadang-kadang tu rindu gak la nak berpuasa kat rumah..adeii..miss that time..rindu plak nak berebut makanna ngan anak buah aku..rindu nak gaduh ngan diorang..waaaa...homesick seketika..

rindu nak makan masakan kat rumah..adeh..mana nak cari kat sini..kalau kat sini, memang hari-hari aku kena beli kat cafe la..kalau rajin keluar, dapatlah rasa makanan kat bazar..hurmm..

ok lah..saja nak tulis sikit-sikit pasal ramadhan ne..now nak g sahur..nak join??jom..hehe..till then everyone..Selamat Bersahur dan Berpuasa semua.. (^_^)