BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, June 18, 2011

another SEM begin,,

assalamualaikum..

seperti biasa..belog aku ne dah mula nak bersawang..sebab musababnya..malas nak citer la..

sekarang ne aku baru je beberapa jam menjejakkan kaki ke bumi kenyalang..kalau kitukan hati, tak nak rasanya naik 'belon' pegi sarawak ne..masalahnya.......
"rumah kata pergi..maktab kata mari..
''..cuti kata pergi..kuliah kata mari..''
so..terpaksalah meninggalkan bumi di bawah bayu dengan hati yang BERAT...hehe

now..SEMESTER baru dah nak mula..cabaran pun makin berganda..tambah-tambah plak kena berhimpit-himpit dalam bilik yang kecil ini..adeii..memang COBAAN sungguh..

strategi aku????..erm..aku pon tak tahu strategy apa yang nak diguna pakai untuk semester ne..mudah-mudahan jek la semester ne sifat RAJIN aku mengatasi sifat MALAS yang amatlah tinggi ini..kalau tak memang SUSAH la jawabnya..hehehe..(motivasi untuk diri sendiri)..

ok..have to go now..banyak lagi kotak-kotak dan barang-barang yang menanti untuk di kemas dan disusun ne..nak start 'deko bersama Neng' plak lepas ne..hehe..till then..annyeong..
...(^_^)...

p/s: fasa 1 operasi mengemas bilik dah siap..fasa yang mat mencabar ye..sampai koyak jari kelingkingku kerana terlalu excited nak mengemas..isk3..sakit woo..

Friday, June 10, 2011

menyepi..

assalamualaikum..

lama aku menyepi dari dunia blog ne...bukannya aku merajuk..sekadar mahu bersendirian..huhuhu (ayat klishe sungguh)..


ala..ayat senangnya..aku agak MALAS kebelakangan ini..bukannya apa..bila dah cuti ne, malas pulak nak online..bosan kot online hari-hari kat hostel..so bila dah kat rumah ne..rasa nak relax sikit la..lagipun aku banyak habiskan masa dengan buat kerja-kerja kat rumah ne..bergaduh ngan my anak-anak buah yang nakal..etc..etc..

sekarang ne, budak-budak tu tak ada kat rumah..bosan sorang-sorang..tu yang online tu..hurm..nak ikutkan memang malassssss sangat..hehehe..
tak tau la..mungkin bila baik hostel nanti, kerajinan tu akan melanda semula diriku ini..hehe

okies..now aku nak sambung tengok tv plak..aku nak balas dendam beberapa bulan tak dapat tengok tv kat asrama..hehe till then everyone..:)

p/s: lupa nak mentioned..sekarang KENINGAU a.k.a kampung halaman aku tengah adakan
SABAH GAMES (SAGA) @ sukan Sabah..so seluruh daerah dari negeri sabah tengah berkampung kat KENINGAU ne..so memang agak sesak la daerah KENINGAu yang memang dah sedia kecik ne..huhu..papepun..fighting tuk semua athletes..
...(^_^)...

ne maskot utk tahun ne...
MATULAI

SAGA ke-5 KENINGAU 2011