BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, September 14, 2011

update

assalamualaikum..

salam aidilfitri semua..walaupun dah dekat 3 minggu kita berhari raya, tapi still mood raya tu masih ada kan..

rasa-rasa aku, dah hampir 1 bulan aku tak bukak blog ne..ne bukan bersawang dah ne..kalau ada habuk, kompom dah 3 inci tebal..hehe..well, alasan standard..busy a.k.a sibuk yang amat..hehehe..

so, just nak passing by and update status aktiviti aku sekarang ne..

buat masa sekarang, kerja aku tertumpu kepada assigment yang perlu di submit..2nd PBS pun dah habis..so kerja seterusnya, report lah..apa lagi kan..huhuhu

actually aku nak gak citer skit pasal raya n PBS aku baru-baru ne..tapi sekarang tengah malas, so aku citer dalan next entry lah ye..hehehe..

ok everybody..till then..salam..
(^_^)v...