BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, January 22, 2012

renovation tyme..

assalamualaikum..

hehe..ni lah yang dinamakan 'tak tau nak buat apa'..
bosan yang teramat, telah membuatkan aku mengambil keputusan untuk mengemas bilik aku yang memang dah sedia kemas..(hahahaha)..
dan akhirnya...........
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

dah tukar cadar baru..hehe.. kaler full kan..^^

kemas tak??hehehe... ^^


tempat memerah otak membuat assignment.. @_@


my bill board yang dah jadi tmpat gantung brooch.. ^_^v
eh jap.....korang nampak tak gambar yang comel itu.........

||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
\ /

hehe..ni lah aku masa zaman kanak-kanak ribena..CUTE kan..haha

okies..rasanya tu jek kot yang nak share..kang lebih-lebih, dikata over plak..haha..
nyte all..anyyeong jumuseyo yeorobun..
(^_^)v..

Saturday, January 21, 2012

CNY around da corner..


assalamualaikum alls..

just short note's (notes ke jugak???)

kalau tak silap aq..CNY a.k.a Chinese New Year will be celebrate this monday kan..
so kat sini, nak wish kat semua member yang menyambutnya..
a very HAPPY CHINESE NEW YEAR..
(apsal macam pelik je ayat aku??..tak kesah la..)
tahun ne tahun NAGA kan..so I bet, it would be very happening kan..hehe
sekarang pun dah start PERANG BUNGA API..aq rasa macam kat medan perang pun ada..
but, tak kesah la kan..(again with this word)..hehe..

ok guys...nak out dlu..nak layan moV ne..holiday kan..hehe..
anyyeong.. (^_^)

#gambar sekadar hiasan semata-mata..takda kena mengena dengan CNY pun..just i Really miss this budak kecik..huhu.. (^_^)v

Wednesday, January 11, 2012

hatiku di Kinabalu??????

assalamualaikum semua..


korang dah tengok tak citer Hatiku di Kinabalu??
best tak??
bagi aku.. 'TAK BEST'...!!!
aku tak suka..
kenapa cerita dia mesti macam tu??
kenapa??
endingnya tak macam yang aku harapkan..
please la..kalau citer hindustan ne..kompom dah bakar panggung..
citer memang sweet..but ending tak best..
SEDIH laaaaa..!!!!
mata aq dah jadi mata panda tengok citer ni..
cisss sungguh..!!!

#ups, terEMO plak malam ni..tapi actually citer ne best..just ending dia jek yg aku TAK SUKA..sedih la..huuuuu..WHYYY??? :'(

##lakonan yana memang superb..walaupun bhsa agak kurang..but still sweet..LIKE..!!

Saturday, January 7, 2012

azam OH azam..

assalamualaikum...

its been a weekend since kita suma ada kat tahun 2012 ne kan..
rasa macam dah lama kan, padahal baru beberapa hari..hehe
hurm..adat tahun baru la kan..
mesti suma nak citer pasal azam tahun baru mmasing-masing..
aku????

hurm... agak2 korang la, apa azam tahun baru aku??
hehehe..
(azam sendiri pun mo tanya orang ka??haiyaa..)

aku TAKDA azam..aci tak kalau cakap macam tu??..hehehehe
azam aku nak sambung azam tahun lalu..kira azam jugak la kan..hehehe
pas tu hopefully aku boleh lulus exam lagi tahun ne..
takut la kalau tiba-tiba gagal plak..ada aku kena parang ngan bapak aku nanti..naya2..

hurm.. nothing much to say..
hopefully 2012 ne bawak banyak kenangan lagi buat aku..
2011 dah berlalu..dan kenangan yang ada sepanjang tahun lalu..
dah tinggal kenangan..nak putar balik pun dah tak boleh kan..
so..LET'S ROCK 2012...
annyeong..
(nak sambung mimpi indah..weekends kan..hehe)


p/s : lupa nak mentioned kat korang pe jadi masa 2nd jan ari tu..hahaha..aku telah melalui situasi itu dengan jayanya..tak percaya??tanya aku..hehe..sapa cakap aku tak ble??
AKU BOLEH LA BERHADAPAN DENGAN ***.. hahahaha..
...(^_^)v...

Sunday, January 1, 2012

assalamualaikum..

ok..new year has come.. selamat datang 2012.. goodbye 2011..
and paling penting..aku memulakan tahun 2012 ne dengan sesuatu yang di luar jangkaan..
persoalannya....??
adakah aku mampu mengahadapinya..
humph..only God knows..
hopefully semuanya akan berjalan lancar..
God, please make my day better..
jan jak aku tiba2 pengsan sebab terlalu terkejut..
hahaha..

okies..got to go now..
next tyme sambung lagi a..
hopefully everythings gonna be okay..hehe
annyeong.