BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, January 7, 2012

azam OH azam..

assalamualaikum...

its been a weekend since kita suma ada kat tahun 2012 ne kan..
rasa macam dah lama kan, padahal baru beberapa hari..hehe
hurm..adat tahun baru la kan..
mesti suma nak citer pasal azam tahun baru mmasing-masing..
aku????

hurm... agak2 korang la, apa azam tahun baru aku??
hehehe..
(azam sendiri pun mo tanya orang ka??haiyaa..)

aku TAKDA azam..aci tak kalau cakap macam tu??..hehehehe
azam aku nak sambung azam tahun lalu..kira azam jugak la kan..hehehe
pas tu hopefully aku boleh lulus exam lagi tahun ne..
takut la kalau tiba-tiba gagal plak..ada aku kena parang ngan bapak aku nanti..naya2..

hurm.. nothing much to say..
hopefully 2012 ne bawak banyak kenangan lagi buat aku..
2011 dah berlalu..dan kenangan yang ada sepanjang tahun lalu..
dah tinggal kenangan..nak putar balik pun dah tak boleh kan..
so..LET'S ROCK 2012...
annyeong..
(nak sambung mimpi indah..weekends kan..hehe)


p/s : lupa nak mentioned kat korang pe jadi masa 2nd jan ari tu..hahaha..aku telah melalui situasi itu dengan jayanya..tak percaya??tanya aku..hehe..sapa cakap aku tak ble??
AKU BOLEH LA BERHADAPAN DENGAN ***.. hahahaha..
...(^_^)v...

1 7 persons like..:

Nelly The Strange said...

semoga azam tercapai ^^