BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, April 25, 2012

diam..!!

salam..

lama tak post..
suddenly buat post yang ntah apa-apa..
ada....
ada aku kesah??
belog aku..aku punya suka la..
jangan nak sebok..
hahaha

well..
sorry la..
actually bukan nak marah korang ke..
hape ke..
saja nak lepaskan tekanan kot..

sebab geram dengan orang yang tak reti nak hormat orang lain..
main lepas cakap je..
kalau macam aku ni..
sekurang-kurangnya aku merapu kat sini..
takde la jugak yang nak terasa kan..

yang ni tidak..
pegi di canangnya 1 dunia..
mana orang tak sentaPPPP??
haish..dasar takda sivik langsung..
huhuhu

minta maaf la semua
post kali ni berbaur negatif sikit..
tapi nak buat mcaman kan..
dah orang buat kita sakit hati
nak sabar pun tak dapat..
hehehe

okies..
malas nak memanjangkan lagi entry ni..
nanti makin banyak yang aku #$%^&*(&^%$#..
huhuhu
anyyeong...

Saturday, April 7, 2012

assalamualaikum..

really sorry mR. belog..lama sangat tak gi menjengukmu..
rindu x??ahaks..soalan yang tak ble nak pakai langsung..
(ok..sila abaikan ayat di atas..!!)

well..semenjak 2 menjak ni..kehidupan semakin memBUSY kan..mana taknya..
tanggungjawab kerja is TOTALLY BEYOND MY IMAGINATION..
banyak siot..!! huhu
sampai kadang2 nak rehat pun susah..

but..dah nama pun keja kan..so kena la buat..
am i RIGHT??
hehehehe..

ok..just nak singgah menjenguk..coz banyak lagi kerja yang memanggil2 untuk di selesaikan..
so DON'T MISS ME a mR. bElog..
huhuhu
annyeong.. ^_^