BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, November 7, 2012

mood :(

assalamualaikum..

akhirnya..merdeka dari EXAM yang memang x best..
(ada ka exam yang best??)
hurm..

akhirnya..habis lagi satu semester aku bergelar guru pelatih..
maksudnya tinggal 4 semester lagi..
huh..long way to go..
but never mind la..
i'll go as far as i can..

hurm..
tapi merdeka2 pun..
ada perkara yang buatkan mood jadi ke laut..
boring la..
masalah apa??
malas nak citer la..
buat sakit hati je..
but seriously aku takda mood nak bersuka ria..
haishhh..potong2..

ok la..
out dulu..nak menyambung kerja..bye2

Friday, October 26, 2012

that's what we call FRIENDSHIP..

assalamualaikum..

1st of all...
SALAM AIDILADHA buat semua..
yessss..another year beraya di perantauan..
klu ikut thun ni, dah masuk 4 tahun beraya di perantauan..
sedih3..sob3.. huhu
(ok..lebih plak..hehe)

well..raya ni takde buat apa sangat..lepak kat bilik je..pastu kuar gi makan..
takde yang special pun..bukan macam kat rumah..
sob3..sedih lagi..

ok..lupakan..
nak jadikan cerita..
masa balik dari makan tadi..
tiba2 terserempak dan terlihat dengan satu scene yang bagi aku cute sangat..

member 1 : wei..motor masuk air ke bro??hahahaha..(gelak jahat)
member 2 : ye la..tadi kan hujan..x ble start dh. ni..tension2...
member 3: hahaha..kesian wei..motor masuk air..tu la ko..lain kali pandai2 la bawak motor tu..
 (then datang segerombolan member lain dgn motor masing2)
member 4&5 : wei2..pehal ni??motor x ble start ke??hehehe
member 1: ye la..jangan korang nak gelak..(muka tension)
member 2: huhu..dah2..ko g naik ngan naim..nanti aku tolak motor ko..mie escort dr belakang..cepat la wei..nak hujan dah ni..
member 1: ok2..

ok.mesti korang pelik kan..
.apa motif aku kata scene ni cute??

kalau korang perasan la..bebudak lelaki ni, kalau dah berkawan..
kutuk member bagai nak rak..
bukan main lagi..tapi..
kalau salah sorang member dalam kesusahan..
konfem datang tolong punya lah..
betul tak??mesti ramai yang setuju kan..

tapi cuba bandingkan kalau bebudak perempuan??
depan2..bukan main lagi..
bestfriend forever la..besties la..etc etc..
tapi kalau member perlukan pertolongan..
berfikir 15juta kali jugak baru nak tolong kan..
setuju???
(walaupun aku sendiri pompuan..tapi aku memang mengakuinya..)

so konklusinya..
setuju tak kalau aku cakap scene tadi CUTE..??
sila like kalau setuju..hehehe..
(macam la boleh like kat sini..!!)

(picture : by mR. Google)

tapi..tak kira la guy or girl..
kalau dah namanya kawan..
that's what a friend suppose to do..
am i right??

okay..till then a..annyeong.. (^______^)v
#setelahsekianlama..baru kali ni post aku kembali berbaur kemanusiaan sikit..
(jadi selama ni bukan manusia??)..hmphhhh.!!!~~


Saturday, October 13, 2012

saya belajar lagi..!!

salam..

nak type panjang2 pun malas..
just nak share sikit jek..


poster??ada la sikit..


cover majalah..news tu aku create sndri..so jgn percaya ok..hehe


ni pun kategori poster gak..agaknya la..hehe



yg ni buku aturcara utk annual dinner

#actually suma ni aku edit pakai power point jek..pakai potosop x reti..so ni la jadinya..aku pun tak tau la bila masa aku ada bakat (bakat la sangat) dalam benda2 alah ni..hehehe..kalau korang ada komen ke..apa2 la..silalah bagitaw ye..utk penambahbaikan..cewahhh..

kerja yang tak pernah habis

assalamualaikum..
lama tak update..
rindu??ok..anggap tak pernah tanya..hehe

seriously..
sekarang ni memang teramatlah busy.
kerja tak pernah nak habis..
sampai satu tahap..
aku lupa apa purpose aku masuk maktab ni..
nak belajar ke??
atau nak buat kerja2 yang lain??

sampaikan aku dh tak reti nak susun schedule hidup aku..
omo..
tapi itu..
aku yang salah..
sapa suruh tak pandai nak atur masa kan..
hehe..

so..kesimpulannya..
pandai2lah atur masa anda ok..
(^_^)

Friday, September 28, 2012

assalamualaikum..

its been a long time since my last post kan..
nak buat macam mana..
semester ni memang hectic sangat..
jadual kelas yang maha pack macam ikan sardin dalam tin..
pastu aktiviti situ, sana, sini..
its look like im gonna be crazy again..
hurm..

walaupun sibuk dengan ke'busy'an yang maha banyak itu..
sepatutnya aku lupa pada sesuatu itu..
but..
why am i thinking about it again..again..again and again..????!!
damn..

Tuesday, May 29, 2012

hari jadi..

assalamualaikum..

tak nak cakap banyak..
just nak singgah kejap..
sebab..
nak cakap..


| |
| |
| |
| |
| |
| |
\ /
\ /
\/



HAPPY BIRTHDAY TO YOU..

SAENGIL CHUKHAE..

SELAMAT HARI LAHIR..

may ALLAH bless u owez..


(^_^)

Friday, May 18, 2012

cuba-cuba..

assalamualaikum..

lama tak update..
biasa la..
sibuk dengan hal-hal duniawi yang lain kan..
hehehe.. (^_^)

by the way, tengah aq sibuk-sibuk main leptop..
tiba-tiba aq terpandang gambar-gambar lama..
hehehe..
dan aku pun........

jeng jeng jeng..






hehe..so macamana ngan percubaanku??
trimas la kepada PhotoScape n Picasa kerana membantu diriku di kala kebosanan ini..
hehehehehe..
kalau buruk, diam-diam jak a..
baru belajar kan..
hehehe
okies..anyyeong..
(^_^)

Wednesday, April 25, 2012

diam..!!

salam..

lama tak post..
suddenly buat post yang ntah apa-apa..
ada....
ada aku kesah??
belog aku..aku punya suka la..
jangan nak sebok..
hahaha

well..
sorry la..
actually bukan nak marah korang ke..
hape ke..
saja nak lepaskan tekanan kot..

sebab geram dengan orang yang tak reti nak hormat orang lain..
main lepas cakap je..
kalau macam aku ni..
sekurang-kurangnya aku merapu kat sini..
takde la jugak yang nak terasa kan..

yang ni tidak..
pegi di canangnya 1 dunia..
mana orang tak sentaPPPP??
haish..dasar takda sivik langsung..
huhuhu

minta maaf la semua
post kali ni berbaur negatif sikit..
tapi nak buat mcaman kan..
dah orang buat kita sakit hati
nak sabar pun tak dapat..
hehehe

okies..
malas nak memanjangkan lagi entry ni..
nanti makin banyak yang aku #$%^&*(&^%$#..
huhuhu
anyyeong...

Saturday, April 7, 2012

assalamualaikum..

really sorry mR. belog..lama sangat tak gi menjengukmu..
rindu x??ahaks..soalan yang tak ble nak pakai langsung..
(ok..sila abaikan ayat di atas..!!)

well..semenjak 2 menjak ni..kehidupan semakin memBUSY kan..mana taknya..
tanggungjawab kerja is TOTALLY BEYOND MY IMAGINATION..
banyak siot..!! huhu
sampai kadang2 nak rehat pun susah..

but..dah nama pun keja kan..so kena la buat..
am i RIGHT??
hehehehe..

ok..just nak singgah menjenguk..coz banyak lagi kerja yang memanggil2 untuk di selesaikan..
so DON'T MISS ME a mR. bElog..
huhuhu
annyeong.. ^_^




Tuesday, February 28, 2012

kepeningan melanda diri..@_@

asalamualaikum..

macamana nak mula??
sendiri pun tak tahu..
haissshhh...

aku berharapkah??
rasanya tidak..
tapi hati selalu berdegup..
orang korea cakap 'duguen..duguen'..
orang melayu cakap 'berdebar-debar'..
haish..jadi apa kesimpulan??

entahlah..
sendiri punya hati pun tak tahu ka??
macamana tu??

hurm..
habistu, takkan nak terus macam ni kot..
nanti sendiri pun pening..
aigooo..
dunia..dunia..
selalu ada masalah..
isk..isk..isk..


Wednesday, February 15, 2012

crazyness continued..^_^

assalamualaikum..

lama gak la kan x update belog ni..hehe..
rindu la..(ok, ayt klise)
ok..malas nak bnyak cakap...
tengok jek la..

Jung Yong Hwa (C.N Blue)






his eyes smiling..hehe.. ^_^

huhuhu..kenal kan siapa ni??
bg K-Pop lovers memang kenal la kan..
aku sekarang ni dah menjadi die hard fans dia taw..
tapi tak la sampai nak die sangat..hehe..agak2 la jugak kan..

saranghaeyo oppa..hehehe.. (^_^) v

Sunday, January 22, 2012

renovation tyme..

assalamualaikum..

hehe..ni lah yang dinamakan 'tak tau nak buat apa'..
bosan yang teramat, telah membuatkan aku mengambil keputusan untuk mengemas bilik aku yang memang dah sedia kemas..(hahahaha)..
dan akhirnya...........
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

dah tukar cadar baru..hehe.. kaler full kan..^^

kemas tak??hehehe... ^^


tempat memerah otak membuat assignment.. @_@


my bill board yang dah jadi tmpat gantung brooch.. ^_^v
eh jap.....korang nampak tak gambar yang comel itu.........

||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
\ /

hehe..ni lah aku masa zaman kanak-kanak ribena..CUTE kan..haha

okies..rasanya tu jek kot yang nak share..kang lebih-lebih, dikata over plak..haha..
nyte all..anyyeong jumuseyo yeorobun..
(^_^)v..

Saturday, January 21, 2012

CNY around da corner..


assalamualaikum alls..

just short note's (notes ke jugak???)

kalau tak silap aq..CNY a.k.a Chinese New Year will be celebrate this monday kan..
so kat sini, nak wish kat semua member yang menyambutnya..
a very HAPPY CHINESE NEW YEAR..
(apsal macam pelik je ayat aku??..tak kesah la..)
tahun ne tahun NAGA kan..so I bet, it would be very happening kan..hehe
sekarang pun dah start PERANG BUNGA API..aq rasa macam kat medan perang pun ada..
but, tak kesah la kan..(again with this word)..hehe..

ok guys...nak out dlu..nak layan moV ne..holiday kan..hehe..
anyyeong.. (^_^)

#gambar sekadar hiasan semata-mata..takda kena mengena dengan CNY pun..just i Really miss this budak kecik..huhu.. (^_^)v

Wednesday, January 11, 2012

hatiku di Kinabalu??????

assalamualaikum semua..


korang dah tengok tak citer Hatiku di Kinabalu??
best tak??
bagi aku.. 'TAK BEST'...!!!
aku tak suka..
kenapa cerita dia mesti macam tu??
kenapa??
endingnya tak macam yang aku harapkan..
please la..kalau citer hindustan ne..kompom dah bakar panggung..
citer memang sweet..but ending tak best..
SEDIH laaaaa..!!!!
mata aq dah jadi mata panda tengok citer ni..
cisss sungguh..!!!

#ups, terEMO plak malam ni..tapi actually citer ne best..just ending dia jek yg aku TAK SUKA..sedih la..huuuuu..WHYYY??? :'(

##lakonan yana memang superb..walaupun bhsa agak kurang..but still sweet..LIKE..!!

Saturday, January 7, 2012

azam OH azam..

assalamualaikum...

its been a weekend since kita suma ada kat tahun 2012 ne kan..
rasa macam dah lama kan, padahal baru beberapa hari..hehe
hurm..adat tahun baru la kan..
mesti suma nak citer pasal azam tahun baru mmasing-masing..
aku????

hurm... agak2 korang la, apa azam tahun baru aku??
hehehe..
(azam sendiri pun mo tanya orang ka??haiyaa..)

aku TAKDA azam..aci tak kalau cakap macam tu??..hehehehe
azam aku nak sambung azam tahun lalu..kira azam jugak la kan..hehehe
pas tu hopefully aku boleh lulus exam lagi tahun ne..
takut la kalau tiba-tiba gagal plak..ada aku kena parang ngan bapak aku nanti..naya2..

hurm.. nothing much to say..
hopefully 2012 ne bawak banyak kenangan lagi buat aku..
2011 dah berlalu..dan kenangan yang ada sepanjang tahun lalu..
dah tinggal kenangan..nak putar balik pun dah tak boleh kan..
so..LET'S ROCK 2012...
annyeong..
(nak sambung mimpi indah..weekends kan..hehe)


p/s : lupa nak mentioned kat korang pe jadi masa 2nd jan ari tu..hahaha..aku telah melalui situasi itu dengan jayanya..tak percaya??tanya aku..hehe..sapa cakap aku tak ble??
AKU BOLEH LA BERHADAPAN DENGAN ***.. hahahaha..
...(^_^)v...

Sunday, January 1, 2012

assalamualaikum..

ok..new year has come.. selamat datang 2012.. goodbye 2011..
and paling penting..aku memulakan tahun 2012 ne dengan sesuatu yang di luar jangkaan..
persoalannya....??
adakah aku mampu mengahadapinya..
humph..only God knows..
hopefully semuanya akan berjalan lancar..
God, please make my day better..
jan jak aku tiba2 pengsan sebab terlalu terkejut..
hahaha..

okies..got to go now..
next tyme sambung lagi a..
hopefully everythings gonna be okay..hehe
annyeong.