BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, October 26, 2012

that's what we call FRIENDSHIP..

assalamualaikum..

1st of all...
SALAM AIDILADHA buat semua..
yessss..another year beraya di perantauan..
klu ikut thun ni, dah masuk 4 tahun beraya di perantauan..
sedih3..sob3.. huhu
(ok..lebih plak..hehe)

well..raya ni takde buat apa sangat..lepak kat bilik je..pastu kuar gi makan..
takde yang special pun..bukan macam kat rumah..
sob3..sedih lagi..

ok..lupakan..
nak jadikan cerita..
masa balik dari makan tadi..
tiba2 terserempak dan terlihat dengan satu scene yang bagi aku cute sangat..

member 1 : wei..motor masuk air ke bro??hahahaha..(gelak jahat)
member 2 : ye la..tadi kan hujan..x ble start dh. ni..tension2...
member 3: hahaha..kesian wei..motor masuk air..tu la ko..lain kali pandai2 la bawak motor tu..
 (then datang segerombolan member lain dgn motor masing2)
member 4&5 : wei2..pehal ni??motor x ble start ke??hehehe
member 1: ye la..jangan korang nak gelak..(muka tension)
member 2: huhu..dah2..ko g naik ngan naim..nanti aku tolak motor ko..mie escort dr belakang..cepat la wei..nak hujan dah ni..
member 1: ok2..

ok.mesti korang pelik kan..
.apa motif aku kata scene ni cute??

kalau korang perasan la..bebudak lelaki ni, kalau dah berkawan..
kutuk member bagai nak rak..
bukan main lagi..tapi..
kalau salah sorang member dalam kesusahan..
konfem datang tolong punya lah..
betul tak??mesti ramai yang setuju kan..

tapi cuba bandingkan kalau bebudak perempuan??
depan2..bukan main lagi..
bestfriend forever la..besties la..etc etc..
tapi kalau member perlukan pertolongan..
berfikir 15juta kali jugak baru nak tolong kan..
setuju???
(walaupun aku sendiri pompuan..tapi aku memang mengakuinya..)

so konklusinya..
setuju tak kalau aku cakap scene tadi CUTE..??
sila like kalau setuju..hehehe..
(macam la boleh like kat sini..!!)

(picture : by mR. Google)

tapi..tak kira la guy or girl..
kalau dah namanya kawan..
that's what a friend suppose to do..
am i right??

okay..till then a..annyeong.. (^______^)v
#setelahsekianlama..baru kali ni post aku kembali berbaur kemanusiaan sikit..
(jadi selama ni bukan manusia??)..hmphhhh.!!!~~


0 7 persons like..: