BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, May 13, 2013

4 years already..

asslamualaikum..

lama..sangat lama..
 berkurun sudah tidak menjenguk ke laman ini..
nampaknya semakin bersawang..
bunga-buangaan makin layu ditelan masa..
tidak berbaja..tidak bersiram..
tiada cahaya matahari..
huhu..ok sila abaikan madah berhelah di atas..
ni lah kesannya kalau sda lama x menulis di sini..


tik tok..tik tok..masa berjalan..
x sedar sekarang tahun ke 4 sdah aku di bumi sarawak ni..
lama tu geng..hehe
macam-macam benda yang aku belajar di sini..
suka..gembira..ketawa..
dan jangan di lupa saat menangis..sedih..kecewa..
semua ada..lengkap..

mo tulis novel pun boleh sda kali..
tapi malas jak mo tulis..hahahaha

okai..sekarang ni aku mo p sambung study dlu..
sebab esok aku ada EXAM..hehe
ntah la..bila aku fikir2 balik..
aku ni macam ada 1 hobi yang pelik..
suka menerawangkan fikiran bila exam week..especially bila esok ada paper..
mula la merapu ntah apa2..
maybe sebab terlalu stress study kot..haha
(aku study ke jugak masalahnya??)

ok stop..makin lama nanti makin banyaka aku merapu..
gud luck la kepada semua manusia yang akan ada exam esok..
all da best people..