BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, April 23, 2011

adakah aku CUPID a.k.a POSMEN CINTA????

assalamualaikum semua..


hari SABTU yang INDAH..memang akan ku manfaatkan sepenuhnya untuk melakukan aktiviti kegemaranku iaitu ONLINE..hehe

lama gak la tak update (lama ka??)..
nak BW pon jarang dah..hehe..macam besa la..kekangan kerja dan belajar (ops..ayat tak ble blah disitu)..hehe..

pelik tak tajuk entri kali ne..kalau tak pelik pun buat2 pelik jek..hehe

hurm..camna nak start ek..???...
(tu la pilih lg tajuk pelik,kan dah tak tau nak start cmna..isk3)

ok..gini citernya..aku pun tak taw la sejak bila aku ada jawatan tambahan ne..nak kata aku apply..rasanya tak pernah pun..tapi orang dengan senang hatinya nak bagi aku jawatan tu..

mana taknya..asal makwe tak angkat call jek..mesti handpdone ku yang menjadi sasaran c boiprennya..siap tanya makwe dah tido blom??mkawenya tu ihat ke tak?? adei..udah jadi kaunter pertanyaan ke aku ne??..hahahaha

pas tu kalau c makwe2 ni tengah bad mood plak..mesti suh aku menipu ke boipren2 mereka..siap suh buat drama swasta lagi..haha..nak gelak pun ada..

aku tak marah pon sebenarnya..lagi suka..sebab ble taw camna keadaan orang bercinta ne..ye la...aku ne mana la ada pengalaman..hehehe..(ok..penipuan berlaku disitu..haha)

lagipun, aku ble la belajar camna nak handle masalah cintan cintun ne..bole dengar prob orang..dan ble tolong selesaikan mana yang patut..best taw..

tapi jangan risaw la..rahsia n probs korang, seal n secure bila bersama ku..hehe..
malas la nak citer2 ne..bukan dapat apa pun..kalau dapat duit lain la..haha..tapi jangan risau la..aku ne baik tau...(ok..sekali lagi ayat tak ble blah..)

so, konklusinya..aku akan tetap setia jadi posmen cinta a.k.a cupid mereka2 itu..selagi mereka memerlukan khidmat aku la..hehe

okie la..nak sambung buat kerja dulu..cuti2 pun..kerja mesti jalan..hehe..till then everyone..
(^_^)

Tuesday, April 19, 2011

pleaseeee..!!!! STOP..!!

assalamualaikum semua..

tak nak cakap banyak..

just nak mintak TOLONG SANGAT-SANGAT..

kepada MEREKA-MEREKA yang berkenaan..

CUKUPlah sampai hari ni dulu OK...

aku dah PENAT SANGAT-SANGAT ne..

bagi lah aku masa rehat sikit...

PLEASE...!!!!

tak mintak banyak..sikit pun jadi la..

letih sangat-sangat dah ne..

untuk hari ni jek pun jadilah...

PLEASE..merayu dah ne..

IM REALLY EXHAUSTED...!!!


p/s: tQ untuk yg sentiasa memahami..to others, faham skit pun jadilah ek..

Sunday, April 17, 2011

Im Back..=)..

assalamualaikum semua..

lama gak kan aku tak bukak blog ne..sampai ada anasir2 luar yang nak menjajah blog ne seperti sang labah-labah..sang semut..dan segala sang lagi..huhu..

actually aku baru jek balik dari program BIG..nak citer sikit la..tak banyak..sikit jek..program ne memang best..ble dikatakan suma aktiviti ada..hehe..dari laut sampai ke darat..memang terbaik la..part aku paling suka sekali adalah part berakit..walaupun aktiviti yang memanggang kulit, tapi tetap best..siap berenang macam ikan duyung pun ada..haha..best..

best2 pun..sakit gak la..bila aktiviti dah habis tu..baru ko taw langit tinggi ke rendah..sakit seluruh sendi yang ada ne..kulit jangan cakap la..macam udang panggang dah jadinya..nasib tak rentung jek..huhu..tapi walau apapun..memang TERBAIK wok..=)

part BIG memang best..part yang tak bestnya tu, balik2 dari BIG je..kena jawab EXAM..aduuusss..sepatah haram pun aku tak baca..ne memang masuk dewan ngan otak kosong jek la..mana taknya subjek yg aku nak amik exam ne, memang lect tak bagi notes apa pun..masuk kelas pun 2 kali jek sepanjang sem ne..memang tawakkal habis la..

now..nak kena proceed ngan report BIG plak..dan yang paling penting, ada 2 lagi assignment yang nak kena submit..huhu..

okie..sekarang nak sambung buat keja..hehe..annyeong..^_^

Sunday, April 10, 2011

im going away..

assalamualaikum semua..

amik mood sedey skit..sob..sob..sob..

yup..im going away..
dah tak ada lagi yang tinggal untuk aku disini..
aku bosan dengan semua yang terjadi..
jangan ditanya ke mana ku pergi..
biarlah aku pergi membawa diri..
bersama luka yang parah dihati..
(-_-)
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
hahahaha (gelak sekuat-kuat hati)..ayat tak ble blah sungguh..JIWA you..!!
actually..memang im going away..tapi bukannya sebab nak merajuk ke..hape ke..buang masa ok..!!aku sebenarnya nak pergi membina diri..diulangi sekali lagi MEMBINA DIRI, bukan membina badan ok..

membina diri ne maksudnya nak membina jati diri..ye la..nak jadi CIKGU kan..kenalah ada JATI DIRI yang TINGGI..badan tak tinggi takpe..yang penting jati diri tu mesti setinggi langit..(eh..ape aku merepek ne???)

so di pendekkan cerita..actually aku nak pergi kursus BINA INSAN GURU a.k.a BIG..kursus ne anjuran maktab tempat aku study..untuk pengetahuan korang semua (buat sesapa yang tak tahu la)..kursus ne adalah kursus WAJIB untuk SEMUA GURU PELATIH IPG seluruh MALAYSIA..!!! jangan main2 taw..kursus ne akan di amik markah and kalau ada sesapa yang fail, kena ulang semuala sampailah lulus..kalau fail tak ble nak teruskan study oo..dahsyat kan...

so,sebab tu la aku cakap im going away..kursus ne akan berjalan selama 4 hari..so selama 4 hari tu jugak lah takda internet..tak da FB..takda Blog..even takda HENPON..ha amik kau..strict tak strict kursus ne..sampai henpon pun tak ble..

so, selama 4 hari aku takda ne..aku nak ucap la kat korang semua..

1. wish me luck ok..

2. teruskan melawati blog aku yang comel ini..
(xda yg nak puji,so aku puji blog sndri)

3. JANGAN MERINDUI DIRIKU INI YER..haha
(terus terang ini ucapan yang sungguh tak ble blah..sila jangan muntah yer..hohoho)

ni untuk tatapan korang..kalau2 korang rindu aku ker..hahaha
(ok..sila jangan muntah untuk kali ke dua yer..)


ok lah..aku blom packing lagi ne..kang kelam kabut plak besok..till then..annyeong haseyo chingu ya..!!...(^_^)

Thursday, April 7, 2011

bual kosong..

assalamualaikum semua..

rasanya dah lama jugak aq tak bukak blog ne kan..ada jugak dalam seminggu kot..uish..lama gak tu..kalau la blog ne kategori tumbuhan,kompom dah layu..dah mati pun..ye lah..seminggu tak disiram..huhu..


huhu..ok2..actually bukan aku malas nak update..tapi kan..banyak sangat kerja yang nak kena settle dalam minggu ne..mana taknya, suma assignment nak kena submit dalam minggu ne..report PBS lagi..adei..memang tak terkata la..


lagipun, beruk band kesayangan aku tengah sakit..tak tahu lah bila nak sembuh..sob3..

hurm, dalam kesibukan tu, jangankan nak update blog..bukak FB pun jarang dah taw..apatah lagi nak BW..rindu2..!!

dah tu, tugas aku pulak makin bertambah..semua program yang aku join,sumanya aku jadi setiausaha a.k.a tukang tulis..mana tak bertambah kerja..kalau 10 program aku join..sepuluh2 tu aku lah jadi secretary..


musykil gak aku..apsal la diorang ne suka sangat bagi aku tugas S/U..ingat senang ke nak jadi S/U ne?/suma benda nak kena catat..pastu kena buat report la..itu la..ini la..padahal aku sangat-sangat la tak suka nak menulis benda2 yang formal ne..kalau merapu , aku suka la..hehehe..ye la, penat wei, nak pikir lagi, susun ayat lagi..isk3..



kalau ada anugerah jawatan terbanyak..aku ada harapan menang kot..pas tu kalau ada minggu setiausaha,patutnya diorang kena raikan aku sekali..ye la..aku kan SETIA berUSAHA..huhuhu..

ok la..ne pon aku amik masa kejap jek nak update..sebab nak meraikan diriku yang dah berjaya menyiapkan report PBS dan assignment lain..nak kena hantar esok taw..hehe..ok guys..till then..next time kalau dah lapang skit..aku sambung merapu pulak ye..

...(^_^)v...