BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, April 10, 2011

im going away..

assalamualaikum semua..

amik mood sedey skit..sob..sob..sob..

yup..im going away..
dah tak ada lagi yang tinggal untuk aku disini..
aku bosan dengan semua yang terjadi..
jangan ditanya ke mana ku pergi..
biarlah aku pergi membawa diri..
bersama luka yang parah dihati..
(-_-)
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
hahahaha (gelak sekuat-kuat hati)..ayat tak ble blah sungguh..JIWA you..!!
actually..memang im going away..tapi bukannya sebab nak merajuk ke..hape ke..buang masa ok..!!aku sebenarnya nak pergi membina diri..diulangi sekali lagi MEMBINA DIRI, bukan membina badan ok..

membina diri ne maksudnya nak membina jati diri..ye la..nak jadi CIKGU kan..kenalah ada JATI DIRI yang TINGGI..badan tak tinggi takpe..yang penting jati diri tu mesti setinggi langit..(eh..ape aku merepek ne???)

so di pendekkan cerita..actually aku nak pergi kursus BINA INSAN GURU a.k.a BIG..kursus ne anjuran maktab tempat aku study..untuk pengetahuan korang semua (buat sesapa yang tak tahu la)..kursus ne adalah kursus WAJIB untuk SEMUA GURU PELATIH IPG seluruh MALAYSIA..!!! jangan main2 taw..kursus ne akan di amik markah and kalau ada sesapa yang fail, kena ulang semuala sampailah lulus..kalau fail tak ble nak teruskan study oo..dahsyat kan...

so,sebab tu la aku cakap im going away..kursus ne akan berjalan selama 4 hari..so selama 4 hari tu jugak lah takda internet..tak da FB..takda Blog..even takda HENPON..ha amik kau..strict tak strict kursus ne..sampai henpon pun tak ble..

so, selama 4 hari aku takda ne..aku nak ucap la kat korang semua..

1. wish me luck ok..

2. teruskan melawati blog aku yang comel ini..
(xda yg nak puji,so aku puji blog sndri)

3. JANGAN MERINDUI DIRIKU INI YER..haha
(terus terang ini ucapan yang sungguh tak ble blah..sila jangan muntah yer..hohoho)

ni untuk tatapan korang..kalau2 korang rindu aku ker..hahaha
(ok..sila jangan muntah untuk kali ke dua yer..)


ok lah..aku blom packing lagi ne..kang kelam kabut plak besok..till then..annyeong haseyo chingu ya..!!...(^_^)

2 7 persons like..:

adan said...

gud luck sis...! cute bah blog ni... hehehe ^_^

nancy neng said...

tQ bro..hehe..cute kan..macam tuan dya,,hahahahaha...>_<