BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, April 23, 2011

adakah aku CUPID a.k.a POSMEN CINTA????

assalamualaikum semua..


hari SABTU yang INDAH..memang akan ku manfaatkan sepenuhnya untuk melakukan aktiviti kegemaranku iaitu ONLINE..hehe

lama gak la tak update (lama ka??)..
nak BW pon jarang dah..hehe..macam besa la..kekangan kerja dan belajar (ops..ayat tak ble blah disitu)..hehe..

pelik tak tajuk entri kali ne..kalau tak pelik pun buat2 pelik jek..hehe

hurm..camna nak start ek..???...
(tu la pilih lg tajuk pelik,kan dah tak tau nak start cmna..isk3)

ok..gini citernya..aku pun tak taw la sejak bila aku ada jawatan tambahan ne..nak kata aku apply..rasanya tak pernah pun..tapi orang dengan senang hatinya nak bagi aku jawatan tu..

mana taknya..asal makwe tak angkat call jek..mesti handpdone ku yang menjadi sasaran c boiprennya..siap tanya makwe dah tido blom??mkawenya tu ihat ke tak?? adei..udah jadi kaunter pertanyaan ke aku ne??..hahahaha

pas tu kalau c makwe2 ni tengah bad mood plak..mesti suh aku menipu ke boipren2 mereka..siap suh buat drama swasta lagi..haha..nak gelak pun ada..

aku tak marah pon sebenarnya..lagi suka..sebab ble taw camna keadaan orang bercinta ne..ye la...aku ne mana la ada pengalaman..hehehe..(ok..penipuan berlaku disitu..haha)

lagipun, aku ble la belajar camna nak handle masalah cintan cintun ne..bole dengar prob orang..dan ble tolong selesaikan mana yang patut..best taw..

tapi jangan risaw la..rahsia n probs korang, seal n secure bila bersama ku..hehe..
malas la nak citer2 ne..bukan dapat apa pun..kalau dapat duit lain la..haha..tapi jangan risau la..aku ne baik tau...(ok..sekali lagi ayat tak ble blah..)

so, konklusinya..aku akan tetap setia jadi posmen cinta a.k.a cupid mereka2 itu..selagi mereka memerlukan khidmat aku la..hehe

okie la..nak sambung buat kerja dulu..cuti2 pun..kerja mesti jalan..hehe..till then everyone..
(^_^)

2 7 persons like..:

rynna said...

hahaha..cerita ko ni teringat aku zaman sekolah dulu..ko la hrapan aku tolong sampaikn salam dgn si shafiq bila ada aktiviti kadet polis.x sgka smpai skrg ko masi setia dgn jawatan tu erk :p

nancy neng said...

hehe..ko mentioned ne kan..baru aku sedar..rupanya dari dulu lagi aku dh jd posmen cinta ne..hehehe..

mungkin ditakdirkan dulu kini & selamanya kali jawatan ne kekal milik aku..hehe..^_^