BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Tuesday, May 3, 2011

exam is around the corner..

assalamualaikum..

erm..agak-agak dah berapa lama aku tak bukak blog ne ek???..
huhu..dah dekat nak bersawang ne..hahaha..
sebabnya......
biasa lah kan..student macam aku ne mestilah busy ngan assignment yang berlambak n kerja sekolah yang bertimbun-timbun..

ne plak..EXAM dah nak dekat..tinggal 2 minggu lagi masa untuk study..
tapi AKU????
macam biasa la..esok nak exam..hari ne baru aku study..
hahaha

PERHATIAN : JANGAN IKUT PERANGAI AKU NE TAW...BERBAHAYA UNTUK KESIHATAN RESULT ANDA...SILA BELAJAR DARI AWAL...!!!!
(pesanan penaja)

ok lah..actually entry ne saje jek..alasan untuk mengupdate blog..hehe..now aku nak sambung buat kerja yang tak reti-reti nak habis..till then yer..annyeong..!!
...(^_^)...

p/s: actually, aktiviti selepas exam tu sebenarnya yang di tunggu-tunggu..CUTI SEMESTER..hahaha..!!!

2 7 persons like..:

adan said...

salam.. fuh.. akhirnya siap jugak satu entri kan.. apa2pun.. semoga berjaya menjawab soalan dengan tenang dan memperoleh result yg cemerlang.. amin..

psst.. ada ka orang tak suka cuti semester ar? ahahaha

nancy neng said...

wsalam..hehe..terima kasih yer..amin..:)

p/s:haha..xtaw la..rasanya ada kot..hehe..^_^