BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, May 27, 2011

kalau dah JODOH..

assalamualaikum..

yess..akhirnya exam aku dah selesai..now fikir nak balik jer...another 1 and half day lagi..so sabar2..hehe..(^_^)

ok..dengar bunyi jek pun dah pelik kan..actually aku nak tanya pendapat korang la..dalam zaman sekarang ne..still ada lagi ke benda macam KAHWIN PAKSA..atau dalam bahasa lembutnya, kahwin bukan atas kerelaan diri sendiri??korang rasa-trasa ada lagi tak??

lagi satu yang aku musykil..kalau lah parents korang yang carikan jodoh untuk korang, agak-agak korang terima tak??kiranya kahwin atas ketentuan and pilihan mak bapak la..
korang sanggup tak??

erm..kalau aku la..aku pun tak taw..sebab aku rasa pilihan mak bapak ne bukannya ada masalah pun..kadang-kadang pilihan mak bapak ne lagi baik and kekal lama berbanding dengan pilihan sendiri..betul atau tak tu, aku pun tak boleh nak jawab la sebabnya aku pun belum ada pengalaman..hehehe

tapi..walau macamana sekalipun..jodoh tu ketentuan Allah kan..tak kiralah kahwin paksa ataupun pilihan sendiri..kalau jodoh kita memang dengan orang tu, memang akan kekal jugak kan..setuju??

so konklusinya.....
aku pun tak tahu..hehehehehe..(^_^)

okay semua..till then..nak menidurkan diri dulu..
@_@


p/s: hehe..aku sendiri pun tak tahu la nape aku pilih topik ne untuk di jadikan bahan update..tiba-tiba jek terfikir..hehehehe..

0 7 persons like..: