BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, May 19, 2011

freaking EXAM..

assalamualaikum..

tengok tajuk je pun dah taw yang mood tengah BENGANG..haha..memang bengang pon..mana taknya..soklan exam SUSAH yang amat..lain yang aku baca,lain yang kuar..isk3..T_T

ne lah 1st time aku rasa memang merapu jawab exam..bak kata member-member lain..memang GORENG HABIS LAAA...masalahnya ntah betul ntah tidak..satu hapa pun aku tak tahu..
HAHAHA..

masalahnya..salah sapa??habaq mai sat..SALAH SENDIRI ok..!!..
sapa suh tak blajar???kan dah tak taw nak jawab apa..
PADAN MUKA..!!!
insaf..insaf..

jadi, kesimpulannya..belajar lah dari sekarang yer..jangan sok nak exam,baru nak study..bek tak payah..ngeh3..
ok lah..now aku kena start study untuk 3 paper yang akan datang..kalau tak,kejadian sama akan berulang..haha..taubat2..till then..
...(^_^)v...

p/s: another 3 paper menanti..suma paper yang lg killer dr paper ptg tadi..mintak2 lah aku tak kena repeat..AMIN..hehe

0 7 persons like..: