BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, May 5, 2011

FRIENDSTER in memory?

assalamualaikum..

masa sekarang ne nak dekat kul 4 pagi dah..tapi mata aku masih lagi tak mengantuk..nak buat kerja, tapi otak dah blur..tak taw nak buat apa.....

tiba-tiba aku terfikir nak buat satu benda..benda yang rasanya dah berkurun aku tak buat..
LOG IN FRIENDSTER..!!!..hehehe


korang ada lagi tak FRIENDSTER??..aku rasa zaman sekarang ne tinggal berapa kerat jek yang masih aktif kat FRIENDSTER atau singkatannya FS kan..aku sendiri pun dah bertahun tak bukak fs ne..nasib baik lah password ingat lagi..actually aku nak berterima kasih kat FRIENDSTER ne sebab dengan fs ne lah aku mula berjinak-jinak dlm dunia siber ne..dulu pegi cyber cafe a.k.a CC semata-mata nak bukak fs jek..huhu..nostalgia2..


pas tu kat fs ne ada satu ruangan untuk blog taw..tapi blog ne boleh bukak kalau kita log in fs jek..(kalau tak silap aku la)..aku pun ada buat satu..tengok member lain buat, aku pun nak jugak..dasar betul..!!..huhuhu..bila baca balik entry dalam blog tu, aku sendiri pun boleh ketawa..hehehe..nanti aku buat satu entry untuk post2 lama kat blog fs tu..rasa macam best jek..(apsal aku rasa ayt aku berterabur ne???erk...)

huhu..aku rasa tu jek la kot serba sedikit pasal fs ne..nak citer panjang2, takut boring plak orang nak baca..haha..(sebenarnya dah Xda idea nak tulis apa..)

okie la..sekarang dah kul 4.30..tapi aku belum tidur lagi..tak taw la nak jawab apa kalau TERtidur waktu lec sok..dah la kelas awal pagi..masak aku..hehe..till then everyone..
(^_^)

p/s : try renovate blog ne..tak taw la ok ke tak..hopefully ok la dari yang dulu..:)



0 7 persons like..: