BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Tuesday, May 24, 2011

aku LAMBAT..!!

assalamualaikum..

memang lama tak bukak blog ne..kenapa??sebab EXAM WEEK la..
hehehe

oh ya..nak citer skit ne..insiden pagi tadi..memang ada hubungkait ngan minggu EXAM gak la..

nak dijadikan cerita, pagi ISNIN yang indah tadi..aku sepatutnya seat untuk paper EDU 3102..sebabkan subjek ne sangatlah banyak benda yang nak di hafal..aku pon menggagahkan diri untuk menghafal fakta-fakta yang ada..

punyalah semangat study..rumet aku pon sama..lagilah semangat..

namun begitu, semangat kitaorang yang berkobar-kobar tu dah menyebabkan pada paginya..AKU ngan RUMET bangun LAMBAT..exam start pukul 8.30..tapi kitaorang bangun pukul 7.50..memng kelam kabut la..itu pun nasib baik la rumet aku sedar..kalau tak, alamatnya adalah yang tak boleh seat exam..

rasa macam tak cukup tanah jek aku berlari pegi dewan exam.dah la jauh dari asrama..isk3..insaf2..pas ne jangan la aku bangun lambat lagi..

p/s:nasib baik paper tadi boleh gak la aku jawab..takde lah payah sangat macam paper EDU 3101 hari tu..hehe..ok..2 papers to go..pas tu aku BALIK KAMPUNG..haha..
...(^_^)...

...exam oh exam...

0 7 persons like..: