BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, June 10, 2011

menyepi..

assalamualaikum..

lama aku menyepi dari dunia blog ne...bukannya aku merajuk..sekadar mahu bersendirian..huhuhu (ayat klishe sungguh)..


ala..ayat senangnya..aku agak MALAS kebelakangan ini..bukannya apa..bila dah cuti ne, malas pulak nak online..bosan kot online hari-hari kat hostel..so bila dah kat rumah ne..rasa nak relax sikit la..lagipun aku banyak habiskan masa dengan buat kerja-kerja kat rumah ne..bergaduh ngan my anak-anak buah yang nakal..etc..etc..

sekarang ne, budak-budak tu tak ada kat rumah..bosan sorang-sorang..tu yang online tu..hurm..nak ikutkan memang malassssss sangat..hehehe..
tak tau la..mungkin bila baik hostel nanti, kerajinan tu akan melanda semula diriku ini..hehe

okies..now aku nak sambung tengok tv plak..aku nak balas dendam beberapa bulan tak dapat tengok tv kat asrama..hehe till then everyone..:)

p/s: lupa nak mentioned..sekarang KENINGAU a.k.a kampung halaman aku tengah adakan
SABAH GAMES (SAGA) @ sukan Sabah..so seluruh daerah dari negeri sabah tengah berkampung kat KENINGAU ne..so memang agak sesak la daerah KENINGAu yang memang dah sedia kecik ne..huhu..papepun..fighting tuk semua athletes..
...(^_^)...

ne maskot utk tahun ne...
MATULAI

SAGA ke-5 KENINGAU 2011

0 7 persons like..: