BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, April 17, 2011

Im Back..=)..

assalamualaikum semua..

lama gak kan aku tak bukak blog ne..sampai ada anasir2 luar yang nak menjajah blog ne seperti sang labah-labah..sang semut..dan segala sang lagi..huhu..

actually aku baru jek balik dari program BIG..nak citer sikit la..tak banyak..sikit jek..program ne memang best..ble dikatakan suma aktiviti ada..hehe..dari laut sampai ke darat..memang terbaik la..part aku paling suka sekali adalah part berakit..walaupun aktiviti yang memanggang kulit, tapi tetap best..siap berenang macam ikan duyung pun ada..haha..best..

best2 pun..sakit gak la..bila aktiviti dah habis tu..baru ko taw langit tinggi ke rendah..sakit seluruh sendi yang ada ne..kulit jangan cakap la..macam udang panggang dah jadinya..nasib tak rentung jek..huhu..tapi walau apapun..memang TERBAIK wok..=)

part BIG memang best..part yang tak bestnya tu, balik2 dari BIG je..kena jawab EXAM..aduuusss..sepatah haram pun aku tak baca..ne memang masuk dewan ngan otak kosong jek la..mana taknya subjek yg aku nak amik exam ne, memang lect tak bagi notes apa pun..masuk kelas pun 2 kali jek sepanjang sem ne..memang tawakkal habis la..

now..nak kena proceed ngan report BIG plak..dan yang paling penting, ada 2 lagi assignment yang nak kena submit..huhu..

okie..sekarang nak sambung buat keja..hehe..annyeong..^_^

2 7 persons like..:

adan said...

perghh.. biar betul lect mengajar dua kali jak.. ni mesti senang tahap gaban punya subjek kan..

gud luck.. ^_^


psstt.. gambar berakit xda meh?

nancy neng said...

betul3..bukan sebab subject senang..lect slalu xda..outstation memanjang..huhu

gambar berakit??ok2..coming soon..blom sempat amik lg..btw..tQ2..^_^