BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, April 7, 2011

bual kosong..

assalamualaikum semua..

rasanya dah lama jugak aq tak bukak blog ne kan..ada jugak dalam seminggu kot..uish..lama gak tu..kalau la blog ne kategori tumbuhan,kompom dah layu..dah mati pun..ye lah..seminggu tak disiram..huhu..


huhu..ok2..actually bukan aku malas nak update..tapi kan..banyak sangat kerja yang nak kena settle dalam minggu ne..mana taknya, suma assignment nak kena submit dalam minggu ne..report PBS lagi..adei..memang tak terkata la..


lagipun, beruk band kesayangan aku tengah sakit..tak tahu lah bila nak sembuh..sob3..

hurm, dalam kesibukan tu, jangankan nak update blog..bukak FB pun jarang dah taw..apatah lagi nak BW..rindu2..!!

dah tu, tugas aku pulak makin bertambah..semua program yang aku join,sumanya aku jadi setiausaha a.k.a tukang tulis..mana tak bertambah kerja..kalau 10 program aku join..sepuluh2 tu aku lah jadi secretary..


musykil gak aku..apsal la diorang ne suka sangat bagi aku tugas S/U..ingat senang ke nak jadi S/U ne?/suma benda nak kena catat..pastu kena buat report la..itu la..ini la..padahal aku sangat-sangat la tak suka nak menulis benda2 yang formal ne..kalau merapu , aku suka la..hehehe..ye la, penat wei, nak pikir lagi, susun ayat lagi..isk3..



kalau ada anugerah jawatan terbanyak..aku ada harapan menang kot..pas tu kalau ada minggu setiausaha,patutnya diorang kena raikan aku sekali..ye la..aku kan SETIA berUSAHA..huhuhu..

ok la..ne pon aku amik masa kejap jek nak update..sebab nak meraikan diriku yang dah berjaya menyiapkan report PBS dan assignment lain..nak kena hantar esok taw..hehe..ok guys..till then..next time kalau dah lapang skit..aku sambung merapu pulak ye..

...(^_^)v...

2 7 persons like..:

aNiss :):) said...

tolong jangan bagi blog nie layu! hahaha :) wah! dah siap pun report.. nanti jejalan lagi kat blog aniss okay
(^_^)

nancy neng said...

hehe..ok2..nanti hari2 saya siram blog ne ngan air..yup2 dah siap pon akhirnya..okies..dun worry..akan selalu jenjalan kat sana..hehe