BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, March 31, 2011

HOPELESS..POINTLESS..USELESS

assalamualaikum semua..

alhamdulillah..esaimen aq almost done..tinggal report jek lagi..nak buat tapi memang takde idea langsung..dah pening kepala aku nak mencari idea tu..tapi tak jugak muncul-muncul..ntah gua mana la idea tu pergi bertapa..isk3..

tengah aku perah otak nak cari idea untuk report tu..tiba2 gatal tangan aku nak bukak page ne..tak tahu lah kenape..lancar jek tangan aku gi klik kat page tu..


dah klik tu..aku pegi pulak scroll sampai lah aku terjumpa ngan ayat-ayat yang membuatkan mood ku melayang tidak tahu kemana..hurmm..

aku taw benda tu sia-sia..tapi aku masih nak buat..aku sendiri pun tak tahu lah kenapa..kenapakah aku ne KERAS KEPALA SANGAT2???aku kesian gak tengok diri aku ne..tak tahu lah sampai bila aku nak macam ne..PATHETIC sangat..


ramai yang nasihatkan aku untuk lupakan benda tu..aku pun akui benda tu..tapi hati ne kadang-kadang tetap jugak nak buat benda tu..padahal memang POINTLESS..USELESS..HOPELESS dan segala LESS lah..hurrmmm..


aku pun dah tak tahu kali ke berapa dah aku mengeluh ne..benda ne betul buatkan aku jadi orang yang BODOH..nak salahkan sapa??memang totally salah aku..aku yang tak reti nak dengar nasihat orang..sampai orang pun dah muak nasihatkan aku..aku tak jugak berhenti dari buat benda yang HOPELESS tu..kenapa??


soalan tu yang sampai sekarang aku sendiri tak tahu nak jawab macamana..padahal jawapan tu ada pada aku..haishh..benda ne betul-betul buatkan aku lemas..lemas dalam keadaan yang aku sendiri susah nak elakkan..i really wonder, adakah benda, insan atau apa saja yang boleh buat aku lupa kepada perkara ne??aku berharap sangat..(i'm really sound PATHETIC kan)..


"its such a pain to be in this situation..i'm trying hardest t
o avoid this from happen..but still..i end up thinking of u..it's make me such a pathetic person..i know it's hurting and annoyed you..but it's hurting me more.."

if only i can forget you..it's such a great thing that i can ever do in my life..but as the words say..

TRYING TO FORGET SOMEONE YOU LOVE..IS LIKE TRYING TO REMEMBER SOMEONE YOU NEVER KNEW..


aku pun dah tak tahu apa benda yang aku mengarut ne..tak kesah la korang nak baca ke tak..tapi ne lah apa yang aku rasa..hurm..pelik kan aku ne..even aku sendiri pun pelik..apatah lagi orang lain..entahlah..malas nak cakap lagi..

p/s: tu lah..sape suh gatal sangat nak tahu..kan dah touching sendiri2..neng2..pe la nak jadi dengan aku ne..???..




1 7 persons like..:

nelly said...

sedih semacam je ..