BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, March 6, 2011

the FEELINGS..

assalamualaikum semua..

nothing much to do diz morning..just blogWalking kat blog member2 and blog2 yang aq rasa best..sedang khusyuk aq ber'BlogWalking' ne..tiba2 aq tersinggah kat satu blog ne..bila baca entry2 kat dalam blog tu..xtaw napa aq rasa touching la plak..hhurm..

sebelum tu, meh aq citer skit sal empunya blog tu..ne pada pendapat aq la..blogger ne seorang yang sangat simple..dya tak reti nak bermadah-madah..tak reti nak berjiwang-jiwang..yang dia taw just tulis apa yang kat dalam hati dia..(i think so la..based on dia punya entry)..kira lebih kurang whatever dia pikir, dia copy bulat-bulat kat entry2 dia..one words yang aq nak lata kat blogger ne is..the feelings is very pure..=)


ok, berbalik kepada blog td..korang taw x napa aq touching bila baca blog tu..sebab suma perasaan yang dia tulis kat blog tu..adalah perasaan yang sama aq rasa sekarang ne..so in that case, kira aq faham ape yg dia rasa..sakit, kecewa, rindu, sedih...semua lah..sebab situasi yang dia alami is exactly same as me..huhuhu..


yang aq jeles kat blogger ne, dari mana datang kekuatan dia nak tulis semua tu??dia tak kisah pon biar berjuta2 orang baca ape yang dia tulis..dia tetap nak tulis jugak..kalaulah aq macam dia kan best..tak kisah ape orang nak cakap..aq tulis jek apa yang aq rasa...especially bila berkaitan dengan "orang itu"..tapi ntah la..aq pon tak tau sampai bila baru aq dapat kekuatan tu..(to dat blogger : bg skit tips mcmana nak dpt kekuatan tu..=P)...huhuhu..

aq terlalu takut bila nak tulis mengenai DIA..aq takut nak tau reaksi kalau-kalau dia terbaca entry2 yang aq tulis..AQ TAKUT..apa yang aq takutkan???aq pon tak taw..tapi dalam masa yang sama aq nak dia tau apa yang aq rasa..but, im too scared to do that..ADOII..aq pon tak tau la sampai bila aq nak macam ne..


ups..dah melalut plak aq ne..kesimpulan untuk entry aq ne...AQ SUKA NGAN BLOG TU...kira blog tu dah mewakili semua perasaan yang aq nak sampaikan kat DIA..hehehe..thanks yer tuan punya blog..=)

p/s* aq taknak mentioned nme blog tu sebab takut tuan punya blog tu marah..aq buat entry ne pun aq xtaw dia marah ke tak..sorry yer..

0 7 persons like..: