BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, March 2, 2011

aSSignment oH assigNmenT..

assalamualaikum semua..=)

as usual..kerja hari ne adalah..PEGI KELAS & buat ASSIGNMENT yang sangatlah banyak..actually pg td dah hantar assignment pkk (children development)..but you know what???assignment tersebut telah di REJECT oleh lecturer..isk3..satu hal plak nak kena buat semula..nasib bek la tak banyak kerja nak buat lagi..just kena tambah sikit, touch up mana2 yang patut..make up skit..(macam orang lah plak nak kena make up2)..isk3...

huhu..ingatkan dah habis 1 kerja..rupanya ada lg..haish..baru nak HOORAY2..=(

SAD..:'(

aq pon hairan la dengan kerja2 ne..apsal la tak reti nak habis..tiap2 hari aq buat..tapi tak jugak habis2..ish3..STRESS..!!!..huhu..kalau nak di LIST kan senarai KERJA yang perlu dibuat ne..sampai esok pon rasanya tak habos2..arggghhh..!!


SAYA TAK SUKA ASSIGNMENT..TAPI ASSIGNMENT YANG SUKA DENGAN SAYA..!!

huhu..ayat ne la yang selalu aq kuarkan klu dah stress sangat..i dun love assignment..but assignment love me so much..adoii..unlike2..

klu ikutkan HATI n OTAK yang STRESS ne..nak jek aq off laptop and TIDO..!!..tp X BOLEH..kang tak siap langsung kerja aq..hehehe..


well..tapi semua tu biasa lah kan..tak namanya student klu x banyak kerja..tak namanya pelajar kalau x buat assignment..betul kan..??


Student = Assignment
Pelajar = Kerja Bertimbun1000xxx
(suka ati jek aq p buat equation sendiri..)

so nak X nak..kenalah jugak gagahkan diri untuk membatu depan laptop ne dan membuat kerja..(tapi sempat gak on9..update blog..hehehe..=p)..

okay la alls..nak sambung buat kerja ne..saje jek nak curi2 tulang jap..nak rehat minda..huhuhu..till then yer..annyeong jumuseyo (tp aq blom nak tido ok..)


p/s* hari ne BIRTHDAY my besties..SARAH AFREEZA AHMAD a.k.a..n###..hehe..happy birthday dear..21st sda o ko kan..Allah bless u..owez be happy okie..loVe u owez..

0 7 persons like..: