BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, March 19, 2011

mood PBS...

assalamualaikum..

tak banyak benda nak citer..sepanjang 5 hari lepas..aku berhempas pulas menjaga dua orang hero kat umah ne..taw kenapa..
coz kakak aku a.k.a mak mereka pergi berfoya-foya kat bandung..(lawatan sekolah)..so aku lah yang ditugaskan untuk menjaga mereka ne..nak citer pengalaman..malas lah..yang penting memang extreme..sebab dua2nya NAKAL..now mak diorang dah balik..so...aku FREE..!!!

ne la hero2 tu..gambar kawen kat blakang tu sila abaikan..

ari isnin ne plak dah nak start PBS a.k.a penilaian berdasarkan/berasaskan sekolah..ne la pertama kali aku nak pegi PBS..takut..nervous..suma lah..takut2 kalau tiba-tiba di suruh masuk mengajar kat dalam kelas..ap
a aku nak buat???takkan nak ajar budak-budak tu ABC or 123 je kot??..masalah2!!..mintak2 lah aku tak kena macam tu..mintak2 lah cikgu kat sekolah tu baik2 belaka..hehe..


oh ya..lupa nak mentioned..sekolah yang bakal aku kunj
ungi untuk PBS aku kali ne adalah sekolah tercintaku SRK ST FRANCIS XAVIER..kat sinilah aku menghabiskan zaman kanak2 aku selama 6 tahun..hehe..best tu jangan citer la..memang banyak la kenangan manis masa sekolah kat sini dulu..siap cintan cintun monyet lagi..haha..sebab tu la aku beria-ia sangat nak PBS kat sini..nak mengimbau kisah lalu la kiranya..sambil2 jumpa ngan cikgu2 yang pernah ajar akau dulu..hehe



now, aku kena buat preparation mana yang patut sebelum nak p PBS ne..hopefully semuanya ok..mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan aku dalam menuntut ilmu ne..aminnn..till then..salam..^_^

p/s: td dinner kat kepsi (kfc) sempena nak menyambut belated birthday alif..16th march lalu..happy birthday budak kecik..=)

0 7 persons like..: