BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, March 16, 2011

soklan CEPU EMAS..

assalamualaikum..

1st of all, nak ucap trimas kat sist Buuwa sebab dah tag sy dalam entry dya..actually dah agak lama kak buuwa tag kat aku soklan2 ne..tp baru sekarang datang mood rajin nak buat..sorry yer kak buuwa..ok..now nak jawab soklan2 yang ble dikira cepu emas ne..hehehe


1. Adakah anda rasa anda hot?? ba
~hot??erk..ntahla..suam-suam kuku je kot..hehehe

2. upload gambar/ wallpaper yang anda guna sekarang..


3. cerita sikit pasal gambar..
~ne wallpaper kat hp n laptop aq..aq tersangatlah minat ngan dia ne..tak taw lah nape..drama dia "Playful Kiss" tu, aku tengok sampai 10 kali pon x bosan..hehehe..

4. Bila kali terakhir makan ayam?
~erm..baru jek tadi..makan sup ayam..hehehe

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
~tengah dengar koleksi lagu-lagu korea sebab tgh pasang mp3 sambil on9..lagu yang tengah main sekarang nie, LUCKY by SS501

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
~bukak fb n dengar mp3..^_^

7. Selain name sendiri, anda dipanggil ape?
ups..ne yg merbahaya ne..banyak la..one of it is parie-parie..ne nama yg di beri oleh roommate aku masa form 3..pas tu masa form 4 till form 5 plak diberi nama sejenis binatang iaitu walrus..aku pon tak taw la macamana ble dapat nama ne..tp bukan aku seorang jek taw yang ada nama gelaran ne..1 kelas aku ada nama masing-masing..sampai kelas kitaorang digelar zoo limauan..hehehe

8. Tag 8 orang
adei..banyaknya nak tag..dah la aku ne belum ramai kawan lagi kat dunia blog..kalu tag pun memang cukup-cukup jek..hehe


9. Siapakah no 1 anda?
~num 1 ne adalah my besties..cT khadijah..dr form 1 till now..hehe

10. Katakan sesuatu tentang no 5
~erm..kenal ngan cik zie ne melalui dunia blog..ada join contest yang cik zie anjurkan..hehe..next time anjur lagi ye cik zie..ble saye join lagi..=)

11. Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
~erk..ne yang susah nak jawab ne..sebab aku pon tak taw..nanti lah nak tanya kat wan..hehe..ble ke wan??

12. Bagaimana pula no 4?
~erm..yang ne pun sama gak..TAK TAHU..sebab baru gak kenal ngan dia ne..yang bestnya 1 negeri n padaidi..kan incik adan..hehehe

13. Pesanan buat no 6?
~to aniss yang cute..stay cute yer..

14. Kata-kata cinta buat no 2?
~kata-kata cinta??ne yang agak payah ne..hehe..ok2..i try..cik nina sayang, ILY..hehe..(ok ker??)..nina jgn marah ek..

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
~ada2..dua-duanya kawan blogger aku..hehe..betul kan incik armando n alyna..??

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no 1
~dia ne bestfriend merangkap penasihat aku
~sekarang OTW nak jadi misi a.k.a nurse yang berjaya
~dia ne dua beradik jek dalam family..hehe
~walaupun agak brutal, tetapi terserlah keayuaannya bila pakai uniform nurse..ngeh3..
~sangat obses ngan shooping n ka-ching..kan3..

17. Persamaan antara kambing dan lembu?
~dua2 ble dijadikan haiwan untuk korban dikala hari raya Qurban

18. Perasaan ketika jawab tag ni?
~erm..apa ek..agak blur..hehe

19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
~erk..sebelum tu..siapa insan bernama RIZMAN ne??tidak pernah ku kenali..so aku agak kurang pasti sama ada dia ne sengal ataupun tidak..hehehe..sekian..

hehe..akhirnya selesai gak aku menjawab soklan-soklan yang sangatlah senang ne..hehe..untuk mereka yang di tag tu..rajin-rajinkan lah diri anda menjawab soklan ne ek..nak taw gak bout u all's..till then..^_^

2 7 persons like..:

adan said...

salam,tag dah siap.. hehe

nancy neng said...

wsalam..tQ yer cik adan..:)