BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, March 5, 2011

insiden PAGI SABTU..

assalamualaikum semua..

baru hari ne bukak blog lg..semalam internet menghadapi masalah kesihatan..Xtahu lah ape penyakitnya..huhuhu..

ok..back to our story..sebenarnya macam ne..
di pagi SABTU yang indah ne..aq pon bangun lah awal..tengok cuaca cerah jek..terdetik dalam hati "best gak kalau aq basuh baju ne..matahari pun ble tahan teriknya..cepat kering baju aq.." (ayat x ble blah..)..

so,aq pon bangun lah dari katil, capai tuala n then g mandi..dah siap2 mandi tu, aq pon angkutlah sebaldi pakaian aq yang x basuh lagi, amik syiling, dan terus menuju ke lundry room..nak basuh pakai tangan,tapi ramai pulak orang kat bilik basuh..so jalan senang aq pon basuh jek la pakai mesin basuh..kan ke dah ada kemudahan..so guna jek la..hehehe

aq masukkn syiling, tekan butang2 yang ada kat mesin tu, masuk baju n sabun basuh..pas tu aq pon tinggalkanlah mesin tu berseorangan untuk menjalankan tugasnya..hehehe

30 minit berlalu..

aq agak2,mesti mesin tu dah stop..so aq pon turun lah g loundry room tu utk kuarkan baju yang dah siap basuh and g jemur/sidai..sedang aq sibuk2 menyidai pakaian aq..tiba-tiba...

ada 2 orang pakcik cleaner ne masuk g area aq sidai kain tu..aq yang tengah sibuk menyidai ne pon terkejut dengan kehadiran pakcik-pakcik itu..dah la aq pakai pakaian yang x proper..adoi..mna nak lari ne??tengah kalut2 tu, aq pon ambik keputusan utk menyembunyikan diriku d balik semak2 yg tinggi..baldi yg msih berisi separuh baju yg aq x siap sidai tu, aq tinggal jek..

nak dekat setengah jam jugak la aq kat semak tu..ntah apa la yg dibuat oleh pakcik berdua tu..lama nak mampos..kaki aq pon dah lenguh berdiri kat belakang semak samun tu..dengan nyamuk n segala macam serangga..adeii..tension2..

beberapa minit kemudian..

akhirnya pakcik berdua tu pun blah meninggalkan tempat tu..aq pon kuar lah dari tempat persembunyian aq utk meneruskan kerja2 yang terbengkalai..siap tu aq pon naik ke bilik n sapu ubat kat kaki aq yg dh bengkak digigit semut..dalam hati aq berkata..

"pakcik ne pon 1, nape lah tyme2 ne jugak nak masuk asrma??kan ke hari ne cuti..cubalah masuk weekday??xde lah aq kena sembunyi kat blakang tu smpai kena gigit semut..adoi..memang agak memanaskan hati la..pakcik2.."

moral of da story..lain kalu kalau nak g sidai baju pun..pakailah proper..tp kan ne weekend..plus dlm asrama plak tu..so...!!ntah la..memang insiden tol la..!!!

0 7 persons like..: