BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, March 30, 2011

thanks to TUAN BESAR..=)

assalamualaikum semua..

actually, sekarang ne still tak sihat lagi..dah dekat 3 hari kot aku mengalamai sakit tekak n selesema yang agak teruk..sampai kena tidur sebelah kotak tisu taw..hahaha..


tapi, nasib baik la aku ne jenis lasak sikit..sakit pon tapi rupa takda macam orang sakit..malas nak layan..cuma bila nak tido malam tu masalah skit..nak tido pun tak ble..rasa nak putus jek nafas ne bersin memanjang..sampai roomate aku pun terganggu..sorry yer my roomate..bukan sengaja..hidung dan tekak ne yang tidak mahu mendengar kata saya..hehe..sampai hidung pun dah semakin kembang dan berwarna merah..asyik di tenyeh dengan tisu jek..huhu



yang bestnya, time sakit macam ne, terasa diri disayangi plak..nape??sebab aku ada sorang member yang caring ngan keadaan aku..kira member dikala suka dan duka la..walaupun dia jauh, dia still amik berat sal keadaan aku..dia pon selalu ingatkan aku untuk makan ubat yang aku tak suka itu..(aku agak allergic ye dengan ubat-ubatan ne..hehe)

dia siap bagi tips lagi camna nak cepat sembuh..hehe..memang best la dapat member macam ne.. dah macam doktor peribadi aku plak..hehe..dia akan mesej untuk tanya perkembangan kesihatan aku..sungguh terharu diriku ini..ngeh3..

ucapan untuk member itu :
terima kasih banyak-banyak ye TUAN BESAR..awak memang kawan terbaik saya..thanks untuk semua tips and nasihat2 doktor awak tu..tapi sorry lah..saya ne pemalas sikit nak makan ubat..hehe..allergic..tapi nasihat2 yang lain..semuanya saya ikut..trimas taw..lain kali awak sakit, saya pulak jadi doktor awak ye..hehe..^_^


ok lah semua..sekarang ne nak sambung buat kerja dulu..
bertemankan tekak dan hidung yang masih lagi tak sihat..
dan bertemankan sekotak tisu premier..
ada esaimen dan laporan yang perlu disiapkan..hehe
CHAIYO2 neng..!!!

til then yer..annyeong..^_^

0 7 persons like..: