BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, March 28, 2011

heart attack...@_@

assalamualaikum semua..

tersentak..terpana..terkesima..terkejut..dan bermacam-macam TER lagi yang aku rasa ketika itu..
dah macam kena kejutan eletrik pun ada..aku rasa macam tak berpijak di bumi yang nyata ni pun ada..pendek kata memang HEART ATTACK la..

mana taknya kena heart attack..boleh2 aku TERjumpa dengan orang itu..begitu besar KENINGAU tu (besar ke??) still gak aku boleh TERserempak dengan dia..haishhh..drama..drama..kenapalah tyme2 macam ne jugak ko muncul???drama betul o..huhu

aku pun satu, dah jadi macam tu..aku ble pulak jadi patung kejap??haish..spoil betul..waaaa..kenapakah aku begitu blurrr??bukannya susah pun..buat tak taw jek la..adeeiii..(pe yang aku merepek ne)

arghh..yang penting aku kena heart attack kali ne..nasib baik la tak pengsan terus..ish3..memang hari tragedy la..!!!!

3 7 persons like..:

nelly said...

Heart attack ?
hehehe ..
jaga2 ..
=)

nelly said...

Heart attack ?
hehehe ..
jaga2 ..
=)

nancy neng said...

yup2..nasib bek tak pengsan jek..huhu..tQ..=)