BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, January 22, 2012

renovation tyme..

assalamualaikum..

hehe..ni lah yang dinamakan 'tak tau nak buat apa'..
bosan yang teramat, telah membuatkan aku mengambil keputusan untuk mengemas bilik aku yang memang dah sedia kemas..(hahahaha)..
dan akhirnya...........
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

dah tukar cadar baru..hehe.. kaler full kan..^^

kemas tak??hehehe... ^^


tempat memerah otak membuat assignment.. @_@


my bill board yang dah jadi tmpat gantung brooch.. ^_^v
eh jap.....korang nampak tak gambar yang comel itu.........

||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
\ /

hehe..ni lah aku masa zaman kanak-kanak ribena..CUTE kan..haha

okies..rasanya tu jek kot yang nak share..kang lebih-lebih, dikata over plak..haha..
nyte all..anyyeong jumuseyo yeorobun..
(^_^)v..

0 7 persons like..: