BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, August 8, 2011

assalamualaikum..

SALAM RAMADHAN buat semua..

lama kan aku tak update..well, time macam ne memang jarang nak online..apatah lagi nak menulis kat blog ne..semuanya jadi sibuk..huhu

hurm..hari ni dah masuk Ramadhan yang ke-8..rasa macam sekejap kan..tak sedar rupanya dah seminggu umat Islam berpuasa..

untuk aku, so far, semuanya ok jek..kadang-kadang tu rindu gak la nak berpuasa kat rumah..adeii..miss that time..rindu plak nak berebut makanna ngan anak buah aku..rindu nak gaduh ngan diorang..waaaa...homesick seketika..

rindu nak makan masakan kat rumah..adeh..mana nak cari kat sini..kalau kat sini, memang hari-hari aku kena beli kat cafe la..kalau rajin keluar, dapatlah rasa makanan kat bazar..hurmm..

ok lah..saja nak tulis sikit-sikit pasal ramadhan ne..now nak g sahur..nak join??jom..hehe..till then everyone..Selamat Bersahur dan Berpuasa semua.. (^_^)

0 7 persons like..: