BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, August 19, 2011

menghitung hari...!!

assalamualaikum semua..

alhamdulillah..syukur..thanks ALLAH..
nape?? ye la, sebab masih lagi diberi peluang untuk hidup di bumi ni..betul kan..

erm..rasanya hari ne, kalau aku tak salah kira, dah masuk 19 hari kita berpuasa kan..
almost half month..and tak lama lagi dah nak raya..best kan..hehehe..
kalau budak-budak yang dok study kat U ke, ataupun kat mana-mana IPT or IPTS la..
mesti tengah menghitung hari nak balik beraya kan..hehehe..

biasa lah tu..terutamanya kalau perantau macam aku ne..
(merantau lah sangat, padahal sebelah negeri je..hehe)

hurm..menghitung menghitung gak.. yang tak bestnya..kerja yang nak kena submit sebelum balik tu.. adei, malas yang amat..!!! setuju tak??

kena lagi kalau orang yang 'sangatlah rajin' macam aku ni.. hehehe.. memang payah sikit la..
ne pon dok bersengkang mata nak siapkan refleksi segala..
(tapi update blog sempat lagi..hehe..)
tu la pasal..buat lagi kerja last minit..kan sendiri susah..padan muka aku..!!! hihi

owkeyh..now jam dah almost kul 4 pagi..alang-alang dah berjaga ne, bek aku sahur terus kan..(padahal muka paling pemalas nak bangun sahur..:p )
pastu aku nak sambung buat keja..selamat bersahur semua..
(^_^)v..

p/s: mintak maaf lah ye kalau penggunaan bahasa aku banyak campur..memang hancuss la..so kepada yang di luar sana..jangan ikut ye..ini sekadar suka-suka je..ok..peace..(",)v..

0 7 persons like..: