BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, January 7, 2013

new year 2013..!!

assalamualaikum..

happy new year 2013..
as usual..makin bertambah tahun..makin bertambah gakla usia dan banyak lagi perkara-perkara lain yang bertambah (especially bagi diriku ini)..

and now..aq dah nak masuk 23..omooo..kalau kira2 dah banyak tu a.k.a dah tua..huhu
but..who cares kan??..it just a number..tak efect pun..
(nampak sangat ayat untuk menyedapkan hati sendiri)

soalan wajib di tahun baru.. AZAM..!!~~
azam aku tahun ni??
takde lain dah..sah2 la aku nak belajar rajin2 supaya boleh lulus dengan cemerlang..
bosan dah dengan pointer yang tak reti nak naik2..
(padan ngan muka aku..siapa suruh malas??!!..)
tapi benda ni sebenarnya bukan azam pun....
actually tu lah purpose mak bapak kita hantar pegi belajar jauh2 kan..
supaya kita belajar rajin2, jadi pandai, dapat result gempak, kerja bagus2, kumpul duit banyak2, kawin,.....dan banyak lagi perancangan masa depan..yang bila dirangkumkan menjadilah.....
 "so that kita boleh jadi orang berjaya dan membahagiakan family kita" 
(panjang sungguh explanation aku..)

other than that, setakat ni aku malas nak fikir dulu..currently kepala hotak tengah serabut memikirkan masalah dunia yang maha banyak dan agak sukar untuk diselesaikan..(bunyi macamlah masalah besar sangat..cehh..)

okay people..out for now..
have to continue my routine life..
singgah jap je sebenarnya untuk mengUPDATE belog yang agak lama tak bertuan ni..
till next time.. (^_^)v..

#oh ya..lupa aku nak mention..dah seminggu aku hidup tanpa alat komunikasi terpenting manusia abad ini a.k.a HANDPHONE..!! aku pun malas nak cara dah..best gak takda talipon ni..rasa aman gak dunia..hoho..terer tak aku?? huhuhu.. (-_-)


0 7 persons like..: