BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, October 27, 2011

kerang oh kerang

assalamualaikum..

its been a while..sekarang ne tengah mood cuti..so lepak je la kat rumah..hehe..ops, lupanak mentioned, aku sekarang ne duk lepak kat rumah my sista..hehe..cuti2 malaysia ..

erm, oleh sebab takde nak buat apa hari ni..so aku dilanda kerajinan..pagi2 lagi aku dah turun g kedai kat sebelah rumah kak aku (xda la pagi sangat pun..hehe)..tengok2 ada jual kerang..aku pun beli jek la tapi tak tau nak masak apa sebenarnya..hehe

so balik rumah..pikir nak masak apa..mula2 ingat nak bakar..tapi leceh la plak..last2 aku amik inisiatif yang lagi senang..masak kicap je la..sedap gak..hehehe

dan setelah bertungkus lumus di dapur, inlah hasilnya..hehehe



ni lah hasilnya..walaupun presentation hancuss, tapi sedap taw..hehe
okies guy..aku nak bersantap dulu yer..hehe.. bismillah.. ^_^

p/s : ne 1st time taw aku try masak kerang ne..nasib baik la jadi..hehe,
now dah jadi salah 1 makanan fevret aku..hehe

0 7 persons like..: