BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, November 10, 2010

EXAM mode..=p

salam n gud mownink everybody..


di pagi yang indah ne..aq nak mengumumkan yang aq akan amik exam Kajian Sosial 1..hahaha..ada paper pon sempat lagi nak mengarut kat sini..well besa la..aq dah serabut tahap cipan ne nak study..(erm,,aq study ke jugak???)..lantak la..malas nak pikir..yg penting aq g dewan tu n jawab jer paper yg lecturer bagi kul 8.30 ne..abis citer..


hurm..actually xda apa yang menarik pon yang nak dikongsikan hari ne..ye la..suma pon sibuk ngan exam masing2..so xde citer sangat la..aq ne jer yg x reti nak sibuk ngan study..aq pon xtaw la pe benda yg aq pikir..asyik main jek..huhu..

aq pon xtaw la sampai bila aq nak terus2an main2 macam ne..seingat2 aq..sem ne aq pon xtaw apa benda yang aq belajar..ish3..taw ke bapak aq ne,memang lumat aq dikerjakannya..(ampun pak)..adoi..bila la ko nak berubah ne waha insan bergelar AKU..ish3..

ok la suma..nak g besiap ne..kang lambat jd 1 masalah plak..wish me all da best jek la ye..hopefully aq xla ter'blur' masa jawab paper nanti..haha..to all kengkawan yang amik exam ari ne..all da best yer tuk korang gak..moga2 tak jadi macam aq..hehe..gambatte na..chaiyo'2..=)


0 7 persons like..: