BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, October 4, 2010

pengalaman..

assalamualaikum semua..

lama kan tak dengar khabar..biasa lah..busy dengan aktiviti kat maktab ne..hurm..rindu la nak tulis kat blog ne..rindu kat ikan2 ni..hurm..well,now kita jumpa lagi..hehe..

ok lah..kali ni nak kongsi pengalaman dengan korang semua..pengalaman ni dapat masa tengah busy buat aktiviti kat Sibu baru-baru ni..

first of all nak berterima kasih banyak-banyak kat bandar Sibu coz dah banyak bagi pengalaman pada diri ni..Sibu memang sebuah bandar yang nice and best..hehe..

hurm..nak dijadikan cerita,masa mula2 pijakkan kaki kat bandar sibu ne,hati dah mula rasa semacam..tak tau la kenapa..semacam tu bukanlah perasaan yang tak elok..just terasa sayu dan tenteram yang teramat sangat..terasa semua kenangan tu tiba-tiba mengimbau dengan sendiri..macam dah lama pulak duduk kat bandar sibu ne..padahal baru je first time sampai..

masa kat sana..elok je bejalan sorang2 kat dataran sibu ne..memang terasa nyaman la bila jalan kat sana..angin malam plak menambahkan lagi perasaan sayu tu..memang best la layan perasaan time ne..dan aku pun tidak ketinggalan untuk melayan perasaan kat dataran tu..memang best la lepak kat sana..thanks Sibu..I learned a lot of things bout life there..=)

0 7 persons like..: