BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Saturday, October 16, 2010

such a heartbreaker..

salam..lama dah xon9..bz sket..hurm..xtaw la knapa..hari ne trasa nak nangis je..rasa sakit hati,sedih..sumanya ada..kenapa mesti rasa macam ne lagi a??

tak taw la kenapa..rasanya benda ne dah lama..tapi tak pernah berhenti nak mengganggu hidup ne..dah beratus kali bagitau kat diri sendiri..sudah2 la tu..tapi x jugak ada kesan..kenapa ek??adoii..

hurm..hari ne terasa nak luahkan semuanya..tak kisahlah orang nak baca or wat..im really sick of this..y am i suppose to know u??y??y am i suppose to meet such a heartbreaker like u??

kalau memang bukan untuk aku..kenapa aq perlu mengenali dia??kenapa??kan bagus kalau kita tidak pernah kenal..pastinya aku takkan rasa sakit seperti sekarang..

hurm..sorry la kalau tulisan ne menyinggung sesiapa..bukan nak menyindir..just nak meluahkan apa yang terpendam dalam hati ne..mungkin kisah ini hanya cerita kosong..tapi bagi sesiapa yang pernah merasakannya,they sure know the pain that i feel right now..hurmm...=(

0 7 persons like..: