BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Wednesday, January 19, 2011

random post..part 2

salam semua..

hurm..semalam dah buat entry yang ntah pape..now aq nak buat yang part 2 plak..hehehe..now, lets see....~~~


here it is..the love of ma life..=)..<3

ALIF & ARIF
anak buah kesayangan aq..ditekankan sekali lagi..ANAK BUAH ok..not my son..hehehe..dua orang ne lah yang jadi pengarang jantung aq..huhu..jadi kawan bergaduh n bertumbuk kat umah..kalau dah berjumpa ngan dua orang ne, konfirm bising rumah tu..hehehe

my dearest ARIF..=)

yang ne adalah adik..ARIF SAUFI..umor baru jek nak masuk 2 tahun dis year..personaliti??huhuhu..so silent..tp kalau dya dah start nangis..memang bergegar gak lah rumah tu..yang buat aq selalu geram dengan dya ne ialah perangai dya yang susah sangat nak dijaga..dalam dunia ne dya anggap mak dya je orang..yang lain bukan orang..huhuhu..pantang tengok mak dya bergerak skit..konfirm nangis..memang agak susah nak dijaga..tapi kalau mood dya baik, senang jek la..hehehe


tp aq suka sangat cari pasal ngan dya..suka dengar dya nangis..lucu..hehehe..asal nangis jek, konfirm gi report ngan mak dya..ceit, kecik2 lagi dah suka report..huhuhu..cuba korg tengok pakaian dya..hehe...ntah pape jek..ne kerja mak dya la ne..tp cute gak kan..huhuhu

sal budak kecik ne, x banyak sangat citer coz dya ne kan kecik lagi..belum banyak kerenah..masih lagi berkepit ngan mak dya..so xa bergaul sangat ngan kitaorang ne..bak kata orang, belum tunjuk taring lagi..tunggulah setahun dua lagi..konfirm jadi macam abang dya..hehehe

Si Nakal ALIF..=)


ha..yang ne plak adalah abangnya..ALIF SAUFI..nama diorang ne lebih kurang jek..huruf L ngan R tu jek yang membezakan..hehehe..idea sapa??ntah la..aq pon x taw..mak ngan bapak dya lah kot..hehehe..klu yang ne plak personaliti memang agak brutal..(tengok la ajaran sapa)..hehehe..ne memang ganas skit..pantang tengok orang senang, mulalah dya nak bawak bergusti..dan mangsa keadaan adalah AQ n KAKAKku..segala macam stunt la akan dibuat oleh budak ne..merbahaya plak tu..memang ekstrem la dya ne..

ops..lupa plak nak bgtaw umor dya ne..rasanya nak masuk 3 tahun diz year..yup..bulan 3 ne dya 3 tahun dah..korang nak tahu fakta menarik mengenai budak ne??hehe..dya ne hanya makan nasi , sup n lauk seperti ikan, n ayam..lain2, TAK NAK..bagilah segala macam jenis junk food..x nak punya..sangat2 memilih makanan..keropok ke, gula2 ke, segala jenis junk food lah..memang dya xnak..di TOLAK mentah2..jarang kan nak jumpa budak macam ne..hehe


lg satu dya ne sangat2 lah malas nak bercakap..even sampai sekarang pun dya jarang bercakap..tapi dya hanya akan bercakap kalau keadaan terdesak..contohnya kalau dah lapar sangat nak makan, pandailah dya jerit "mamam ayam"..huhu..klu x pun nak susu..bru lah nak bersuara..lain2 masa tarak..klu dya bersuara pun, memang korang xkan faham..bahasa dya hanya dya sendiri jek yang faham..kitaorang gelar bahasa kartun..hehehe (ni lah pengaruh kartun)..

1 benda yang aq selalu bergaduh ngan dya ne adalah berebut channel tv..budak ne klu kat umah memang 24 hours dpn tv,tengok kartun..klu dya dah start tengok kartun, jangan haraplah dapat tukar g channel lain..tunggulah sampai dya tdo or xda kat umah..klu x, join jek la dya tengok rancangan kartun tu..(aq pon dah ble hafal lagu2 kartun tu..hari2 tengok)..hehehe..kartun kegemaran budak kecik ne adalah 'captain OSO'..aq pon x faham apsal la dya suka sangat ngan kartun tu..nak kata best,langsung x..hehehe..taste budak2 kan..layan jek la..=p


tapi walau macamana nakal sekali pun dua orang ne..tetap aq sayang ngan dorang..hehe..ye lah..dah dari kecik lagi aq jaga..walaupun nakal tetap gak buat aq senang hati..kalau aq tension ker..stress ker..marah kat orang ker..tapi kalau aq tengok kerenah budak dua orang ..konfirm hilang sumanya..terus rasa refresh..hehehe..

okie lah.. kalau nak citer sal dua orang ne..memang sampai besok pun xkan habis..so..till ow..=)..nyte everyone..eh salah..morning dah sekarang ne..okie..babai..=)


0 7 persons like..: