BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Monday, February 7, 2011

sisa-sisa terakhir CUTI..~~

Assalamualaikum n gud morning alls.....

pagi-pagi lagi aku dah menghadap laptop ne..nak siapkan presentation punya pasal,so kena la bangun awal-awal pagi..@_@

bangun awal pagi ne manandakan bahawa cutiku telah pun melabuhkan tirainya..hehehe..cuti seminggu ne memang TAK PUAS..rasa-rasa macam nak tambah jek lagi 2 atau 3 minggu..hehe..mana taknya..sepanjang-panjang cuti ne,,kerja aku asyik berjalan jek..hari-hari plak tu..hehehehe..memang best la..

*ne masa kat SPRING..

kalau ada kat bilik pun kerja aku adalah FACEBOOKING and layan movie KOREA..assignment dan segala macam yang sewaktu dengannya..TOLAK TEPI dululah..hehehe..pendek kata,sepanjang-panjang cuti ne mamang bahagia la..huhuhu..^_^

tapi apakan daya..tempoh kebahagiaan tu dah berakhir..sekarang ne kena back to normal..KULIAH..ASSIGNMENT..ISL..PRESENTATION..etc..etc..

hehe tu lah pekerjaan sebenar ku buat masa sekarang..kadang-kadang BORING gak bila kena menghadap benda yang sama hari-hari..tension pun ada..tapi dats what we call "STUDENT LIFE" kan..bukan student namanya kalau xda TENSION & PENING KEPALA..betul kan..hehehe..

jalan2 kt area waterfront pas mkn nasi kerabu..best2..

ok la guys..i have to go now..kena besiap nak gi kelas ne..next tyme lah yer. i update lagi..huhuhu..till then..bubye..=)



0 7 persons like..: