BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Friday, February 25, 2011

risaw..

assalamualaikum semua...

hopefully semua sihat hari ne..erm..nak citer sikit sal kejadian hari ne..petang tadi sempat la chat kejap dengan akak aq..terkejut gak bila dia cakap yang ada orang buat kacau kat rumah..

akak aq cakap ada orang g conteng kereta kat rumah tu dengan spray colour..ala..spray yang orang biasa buat grafiti tu..yang buat sakit hati,2 buah kereta kat rumah tu,dua2 di conteng..memang bengang la abng ipar aq..yer la..dah la abang ipar aq ne jenis yang memang amat menyayangi kereta..boleh plak orang tu g conteng kereta dia..memang tension la..

akak aq citer lagi,kalau la orang tu conteng skali jek..mungkin la kerja budak2 nakal..but yang peliknya..orang tu conteng kereta tu bergilir..minggu lepas g conteng c Wira dengan warna kuning..baru2 ne plak,g conteng c Vigo ngan cat hitam..kesian ngan c Wira & c Vigo tu..x pasal2 dapat warna baru..

walaupun skit..tapi telah membuatkan abang iarku bengang

nasib baik la akak aq dah buat report polis..polis pun dah start buat rondaan..hurm..hopefully ni just kerja budak2 nakal kat area perumahan tu..takut plak kalau ada orang berdendam ngan family aq..NAUZUBILLAH..~~mintak jauh..yer la..sapa tak risaw wei..dah la aq ne jauh..kang jadi apa2 (mintak jauh)..aq gak yang susah hati kat sini..YA ALLAH..SELAMATKANLAH KELUARGAKU..AMIN..

ok la..till then..assalamualaikum..=)

0 7 persons like..: