BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Sunday, February 27, 2011

semakin tahu..=)

assalamualaikum..

dapat idea dari blog sist buuwa hatee..(terfikir benda yg sama)..semanjak dua menjak ne..asyik dengar perkataan "blog walking" or "blog running" (something like that la)..ada plak "auto blog walking"..ingatkan kereta jek yang ada auto ne..blog pun ada gak??ish3..


but actually aq tak taw pape pon sebenarnya..yang aq taw, aq suka gi jenguk blog-blog orang lain & baca entry-entry diorang yang best..kalau diorang suh leave komen or tinggalkan jejak..aq pon letak la..just nak bagitaw yang aq ada singgah sebentar..=)


pas tu siap ada main tipu menipu lagi..tambah-tambah blur jadinya diriku ini..hehehe..kalau la ada sesiapa yang boleh membantu diriku untuk memahami maksud semua ini..(chewah..>_<)..but ape pon, aq akan tetap singgah kat blog orang lain n baca entry-entry diorang yang best tu..mana taw boleh dijadikan inspirasi dalam hidup..hehehe..=)


p/s*sorry lah yer kalau aq menulis gunakan kata ganti diri aq a.k.a aku kat dalam blog ne..dah terbiasa sangat..al maklumlah..dah diibaratkan macam menulis diari kan..bezanya diari ne, tak pakai pen ngan kertas lagi..dah maju skit..pakai laptop n karan jek..hehehe..(save gak pokok-pokok kat hutan tu kan)..till then..^_^

1 7 persons like..:

buuwa said...

hahaha..aku telah wat sorang budak blurr..kihkihkih..