BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

(^_^)

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

psstt..posto..posto..^_^


Thursday, February 10, 2011

azam baru??


assalamualaikum..=)

morning alls..its 02.14 at the morning (subuh a.k.a pagi)..i just finish my presentation for PKB..diz is subjek major aq..so i have to do it well..memang bersengkang mata la nak siapkan power point ne..mudah-mudahan la lecturer puas hati dengan kerja aq ne..

hurm..nak tau tak kenapa tajuk post ne 'AZAM BARU'..hehehe..begini ceritanya.....~~~

actually tajuk untuk presentation aq kali ne adalah kanak-kanak yang berkeperluan khas..sub tajuk aq dapat plak adalah DOWN SYNDROME..tengah semangat buat power point ne..aq pon bukak la video-video yang boleh dikaitkan dengan tajuk aq ne..masa tengah sibuk-sibuk cari video..aku bukaklah lagu PELANGI PETANG by Allahyarham Sudirman..bila dengar jek lagu tu..aq terasa sayu sangat..tak tahu lah kenapa..tiba-tiba jek aq terfikirkan tentang PILIHAN yang aq buat..BETUL atau TIDAK....~~

ye lah..bila aq fikir-fikir balik..BESAR sebenarnya TANGGUNGJAWAB yang akan aq pikul nanti..tugas aq adalah untuk MENDIDIK ANAK BANGSA..nak-nak pulak bakal anak murid adalah aq adalah golongan KANAK-KANAK KHAS..bukan senang tugas ne..SUSAH & BERAT..lama jugak aq berfikir.......

tiba-tiba je wujud kesedaran dalam diri aq ne..aq dah TEKAD..semua cabaran ni akan aq hadapi dengan semangat yang sepenuh-penuhnya..aq tak nak sia-siakan kepercayaan dan harapan orang-orang disekeliling aq..especially PARENTS & FAMILY aq..bukan senang orang nak trima kita untuk buat tugas macam ni..lagipun aq dah buat pilihan untuk amik bidang ne..so aq kena teruskan jugak..and aq percaya,semua ni akan lebih bermakna kalau aq buat dengan sepenuh hati aq..bukannya rugi pun..malah berganda-ganda pahala yang dapat..kerja PENDIDIK ni MULIA tau..hehe..

so,dengan semangat dan azam..aq betulkan niat aq..aq tetapkan dalan hati yang aq akan berusaha bersungguh-sungguh dalam bidang ne..ne lah masa depan aq..dan aq nak jadikannya lebih bermakna..PEDULIkan apapun yang orang nak kata..ini pilihan aq dan aq percaya dengan pilihan aq..SEMOGA SEGALA URUSANKU AKAN DIPERMUDAH OLEH ALLAH S.W.T..aminn....~~

hehe..bersemangat kan post aq kali ne..ne bukan untuk diri aq jek tau..tapi untuk semua rakan-rakan yang seangkatan dengan aq..hehe..mari kita sama-sama jadi CIKGU yang TERBAIK....!!!!~~~


0 7 persons like..: